Quaresma: “Beşiktaş'ta, kariyerimi şampiyon olmadan bitirmeyeceğim”

Güncelleme Tarihi:

Quaresma: “Beşiktaşta, kariyerimi şampiyon olmadan bitirmeyeceğim”
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2015 16:36

Beşiktaş'a geri dönen Ricardo Quaresma, Avusturya kampına katıldığı ilk günde basının karşısına geçti. Basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

BENİ EN ÇOK ÜZEN O DÖNEMDE..

Beni en çok üzen o dönem şampiyon olamamamdır. Beşiktaş'la şampiyonluk yaşamadan kariyerimi sonlandırmak istemiyorum. Burada kupalar kazanmak ve başarılı olmak için yeni sayfa açıyorum

GEÇMİŞTE OLAN GEÇMİŞTE KALDI

Başkanımızla konuştum. Geçmişte kalan geçmişte kaldı. Geleceği düşünüyoruz. Kupalar kazanmak için büyük bir isteğim var. Orman bana, geçmişte olanın geçmişte kaldığını ve sadece gelecekteki başarılar için çalışmamı söyledi.

TAKIMA YARDIM ETMEK İSTİYORUM

Dubai'de mutlu değildim. Porto'ya dönüş benim için mutluluk vericiydi. Yakından tanıdığım bir yerdi. Burada da mutluyum. Geçmişle ilgili uzun uzun konuşmak istemiyorum. Benim için önemli olan bugün ve bugünden sonra yapacaklarım. Takım arkadaşlarıma yardım etmek, elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum Hiçbir oyuncu tek başına maçı çözemez, bu bir takım oyunudur.

Haberin Devamı

Şenol hoca deneyimli ve değerli bir teknik direktör. Onunla çalışmak benim açımdan da önemli. Kariyeri boyunca büyük başarılar yaşamış biri. Umarım onunla birlikte burada başarılı olur kupalar kazanırız.


YENİDEN Q7 OLACAK MI?

7 numarayı çok seviyorum, onu isterdim ama bu numarayı giyen bir arkadaşım var, ona saygı duymak zorundayım. 07 olur, 77 olur önemli değil. Önemli olan kulübün beklentisine karşılık verebilmek.

İyi bir takımız, genç bir takımız. Tanıdığım kişiler var. Kalitesi yüksek bir kadro. Deneyimli oyuncular da var. Disiplinli bir şekilde çalışacağız.

RAKİPLERİN TRANSFERLERİ...

Beşiktaş olarak iyi bir takımız. Rakiplerin yaptığı hiçbir hamle bizi endişelendirmez. Türkiye Ligi önemli bir lig. İyi futbolcular geliyor. Bizim için bu sadece motivasyon kaynağı olur. Beşiktaş ailesinin parçası olan herkes işimize odaklanacağız.

BAKMADAN GEÇME!