Pusuya düşen askerlerin son görüntüleri

Güncelleme Tarihi:

Pusuya düşen askerlerin son görüntüleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2009 17:31

Tokat’ın Reşadiye İlçesi’nde pazartesi günü pusuya düşürülüp şehit edilen askerlerin saldııdan kısa bir süre önce ilçedeki bir internet kafeye gittikleri belirlendi. İnternet kafeden çıkan askerler 1 saat sonra Reşadiye'de pusuya düşürüldü ve 7 asker şehit oldu.

Haberin Devamı

ASKERLERİN SALDIRIYA UĞRAMADAN ÖNCEKİ İNTERNET KAFE GÖRÜNTÜLERİ- WEB TV

ŞEHİT ASKERLER HASTANEYE UĞRADI - WEB TV

Reşadiye'nin Osmaniye Mahallesi’nde Adem Şimşek’e ait internet kafede ikisi sivil 7 askerin saat 12.53’te içeri giriş yaptıkları ve saat 13.18’e kadar burada kaldıkları belirlendi.

Güvenlik kemarasının kaydettiği görüntülerde askerlerden bazıları bilgisayar başına oturarak internete girdiği, diğerlerinin ise yanlarında ayakta durarak arkadaşlarını izlediği, zaman zaman ise kafe içerisinde dolaştıkları görüldü.

İnternet kafe işletmecisi Adem Şimşek, askerlerin olaydan kısa süre önce kafeye geldiklerini belirterek, aileleri ile görüşmek ve internet ortamında arkadaşları ve sevdikleri ile sohbet etmek için zaman zaman kafeye geldiklerini belirtti.

Şimşek, olay günü askerlerin bir süre kafede kaldıktan sonra karakolun bulunduğu Sazak Köyü’ne kar yağmaya başladığını söyleyerek hızlıca ayrıldıklarını, daha sonra olay yaşanınca güvenlik kamerası kayıtlarından bu askerler olduğunu farkettiğini söyledi.

ŞEHİT OLAN ASKERLERİN SON GÖRÜNTÜLERİ

Pusuya düşen askerlerin son görüntüleri
Pusuya düşen askerlerin son görüntüleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!