PTT kuyruÄŸunda otomobil dehÅŸeti: 1 ölü 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

PTT kuyruğunda otomobil dehşeti: 1 ölü 5 yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 14, 2011 16:52

BURSA’da kontrolden çıkan otomobil önce yol kenarında park halindeki minibüse, ardından da çay ocağı önünde bekleyen kalabalığa çarptı. Sürücü 38 yaşındaki Cengiz Yıldız’ın araç içinde sıkıştığı, aracın altında kalan 62 yaşındaki Makbule Göç’ün öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı kaza, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, ölümden son anda kurtulan Cemil Aksu, "Ne olduğunu anlamadım. Çay ocağının önüne baktığımda yerdeki yaralıları gördüm" dedi.

Haberin Devamı

OTOMOBÄ°L PTT KUYRUÄžUNA DALDI

OTOMOBİL İNSANLARIN ARASINA DALDI / WEB TV 

Kaza, merkez Yıldırım Ä°lçesi 11 Eylül Bulvarı üzerinde bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Cengiz Yıldız yönetimindeki  otomobil, bir anda kontrolden çıkarak, önce yol kenarında bekleyen bir minibüse çarptı. Savrulan arça, ardından çay ocağı ve PTT Åžubesi önünde bekleyen kalabalığın arasına daldı. Â

Kazada, o sırada çay ocağının önünde bulunan Makbule Göç aracın çarpmasıyla olay yerinde yaşamını yitirirken, Abdurrahman Bingöl (54), Haydar Çözüm (34), Yavuz Selim Özel (50), İbrahim Fatih Özel (34) ile araç içersinde sıkışan sürücü Cengiz Yıldırım yaralandı. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken, yaralılar gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Aracın içerisine sıkışan sürücü Cengiz Yıldız’ı çıkarmak için itfaiye ekipleri yaklaşık 20 dakika çaba sarf etti. Sıkıştığı araçtan güçlükle çıkartılan Yıldız da ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada bir saniye farkla ölümden kurtulan çay ocağının yanında bulunan caminin tuvalet görevlisi 69 yaşındaki Cemil Aksu, "Kaza anında çay ocağına girdim. Birden gürültüler gelmeye başladı. Ne olduğunu anlamadım. Çay ocağının önüne baktığımda yerdeki yaralıları gördüm" dedi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!