Protesto için parmağını kesti

Güncelleme Tarihi:

Protesto için parmağını kesti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2006 17:40

Samsun'da dolandırıldığı için iflas ettiğini iddia ederek protesto için serçe parmağını kesen bir kişi, kaldırıldığı Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedaviyi kabul etmeyerek parmağını diktirmemekte direniyor.

Edinilen bilgiye göre, konfeksiyonculuk yaparken işleri bozularak işyerini kapattığı öğrenilen Selahattin Bozel (32), Selahiye Mahallesi'ndeki evinde bıçakla sol el serçe parmağını kesti.

Çevredekilerin durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bozel, buradan da Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kendisine ait evrakla sahte belge düzenleyerek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nden kredi kullanan kişilerin kendisini borçlu duruma düşürdüğünü ve bu nedenle de iflas ederek yaklaşık bir yıl önce işyerini kapatmak zorunda kaldığını iddia eden Bozel, kaldırıldığı OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde de protesto amacıyla tedaviyi kabul etmiyor.

Kesik parmağının dikilmesine izin vermeyen Bozel, 25 bin YTL borcu bulunduğunu belirterek, “Beni bu duruma düşürenler hesabını versin. Parmağımı da diktirmeyeceğim” dedi.

Hastane yetkilileri ise halen muhafaza altında bulunan kesik parmağın 24 saat içinde yerine dikilmesi gerektiğini, aksi halde işlevini kaybedeceğini söylediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!