Profilo güvenlik sektörüne girdi

Güncelleme Tarihi:

Profilo güvenlik sektörüne girdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2006 13:37

Profilo Grubu, Profilo Güvenlik Sistemleri A.Ş. ile güvenlik sektörüne girdi.

Profilo Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Göksen Körezlioğlu, yeni şirketin ve ürünlerinin tanıtıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, 2005 yılının başında söz konusu şirketin kurulduğunu söyledi.
Güvenlik ihtiyacının artık çelik kapılarla ve demir parmaklıklarla karşılanamayacağının yavaş yavaş anlaşıldığını savunan Körezlioğlu, hırsızlıktan, yangın ve gaz kaçağı gibi hayati risk taşıyan olaylardan korunma yolunun, sadece güvenlik sistemleriyle sağlanabileceğinin benimsendiğini kaydetti.
Profilo'nun sektörde rakipleri olduğunu, ancak rakiplerinden farklı bir anlayışla piyasaya girdiklerini belirten Körezlioğlu, amaçlarının en küçük yerleşim biriminde bile en büyük yerlerdeki kaliteyi sunabilmek olduğunu dile getirdi.
Körezlioğlu, “(Evinize biri giriyor, haberiniz olsun) demiyoruz. (Sizin için polise haber verdik) diyoruz” dedi.

-“GÜVENLİ YAŞAM SİSTEMİ”-

Profilo Güvenlik Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Dahi Yöndemli'nin verdiği bilgiye göre, şirketin sunduğu sistem sayesinde, evlere veya ofislere tehlike anında erken uyarı ve anında müdahale imkanı sağlanıyor.
Sistem ile hırsızlık, yangın, su baskını, gaz kaçağı gibi can ve mal güvenliğini tehdit eden durumlara karşı koruma sağlanırken, sistem acil durumda devreye girerek Profilo Gözetim Merkezi'ne bağlanıyor.
Operatörler ilgili birimleri arayarak gerekli yardımın ulaşmasını sağlarken, sistem sayesinde 7 gün 24 saat boyunca anında müdahale imkanı bulunuyor.
Abonelik sistemi şeklinde verilen hizmetin aylık standart paketinin 40 YTL, optimum paketin 50 YTL, ekstra paketin de 60 YTL olduğu belirtildi.
Şirketin bu sistem için yatırım maliyetinin ise 3 milyon dolar olduğu bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!