Profesyonel aşk!

Güncelleme Tarihi:

Profesyonel aşk
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2010 13:23

Fenerbahçeli futbolcular beni telefonla arayarak rahatsız ediyor diye açıklama yapan Lara Surol, Beşiktaşlı Matteo Ferrari ve Mattias Delgado ile Zuma’da eğlenirken görüntülendi.

Haberin Devamı

Lara ile Ferrari gecelerde / Foto Galeri

 

Lara'nın en özel pozları / Foto Galeri

 

Futbolcular yıldız sever / Foto Galeri

 

Beşiktaş'ın yeşil sahalarda olduğu kadar çapkınlıkta da başarılı futbolcusu Matteo Ferrari, hız kesmiyor. Tuğba Ekinci'den Bade İşçil'e kadar birçok güzelle adı anılan Ferrari'nin son günlerde de ünlü manken Lara Surol ile aşk yaşadığı dedikoduları ortaya çıkmıştı. Ve adları aşk haberlerine karışan Ferrari ile Lara, önceki gece birlikte görüntülendi. Beşiktaşlı yıldız ve seksi mankenin yanında bir diğer Kara Kartal Delgado da vardı.

 

Haberin Devamı

NE DEMEYE ÇALIŞTI?


Ortaköy'deki Zuma Restaurant'da akşam yemeği yiyen üçlü, çıkışta objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı. Restoranı; Ferrari'den önce terk eden Lara Surol, "Aşk yaşıyor musunuz?" sorusuna; "Biz profesyonel insanlarız" diye yanıt verdi. Sözleriyle ne demek istediği anlaşılmayan Lara'dan sonra mekandan çıkan Beşiktaşlı yıldız ise hayli tedirgindi. Lara Surol, bir taksiye binerken Ferrari mekandan Delgado ile ayrıldı.

SABAHLARA KADAR EĞLENDİLER


Matteo Ferrari ile Lara Surol, yemek yedikleri restoranın kapısında gazetecilerin olduğunu öğrenince mekanı ayrı ayrı terk etti. Lara, rahat tavırlar sergilerken; Ferrari ise tedirgindi.


DİĞER HABERLER

  

  

  


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!