Profesör ölümden döndü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2018 13:00

Ataşehir'de görevli olduğu hastaneye gitmek için yola çıkan Prof. Dr. Sertan Ergun bir taksiyle çarpıştı. Doktor taklalar atan araçtan şans eseri yara almadan kurtuldu.

Haberin Devamı

Kaza saat 10.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Mormenekşe Sokak'ta meydana geldi. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş, Çene Cerrahisi Prof.Dr. Sertan Ergun, aracıyla hastaneye gitmek için yola çıktı.

Profesör ölümden döndü

Ergun, Ali Yağcı'nın kullandığı taksi ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Sertan Ergun aracı taklalar attı. Kazayı gören çevredekiler itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerien gelen polis ekipleri başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı.

Profesör ölümden döndü

Haberin Devamı

YARA ALMADAN KURTULDU

Sertan Ergun hurdaya dönen araçtan şans eseri yara almadan kurtuldu. Ters dönen araç çevredekilerinin de yardımıyla çekiciye yüklendi. Kaza geçiren Ergun, “Aşağıya iniyordum, taksiye çarpıp takla attım" diye konuştu.

Profesör ölümden döndü

ARKADAŞLARI YARDIMA GELDİ

Kaza haberini alan Ergun'un arkadaşları olay yerine geldi. Prof.Dr. Sertan Ergun, araçtaki eşyalarını topladıktan sonra arkadaşlarının aracıyla kaza yerinden ayrıldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!