Prens William'la sevgili değiliz

Güncelleme Tarihi:

Prens Williamla sevgili değiliz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

‘‘Hit Me Baby One More Time'' şarkısıyla tüm dünyayı ayağa kaldıran 18'lik şarkıcı Britney Spears, şimdilerde bütün gençlerin idolü olma yolunda ilerliyor. İşte ‘‘People'' dergisinin son sayısında Spears ile özel hayatı ve çocuksu yönleri üzerine yapılan röportajdan ilginç bölümler...

Britney Spears, çocukluğundan beri gelen şarkı söyleme tutkusunu ilk olarak sekiz yaşındayken katıldığı ‘‘Mickey Mouse Club TV Show''da göstermesine karşın, aradan geçen on yılda kendini geliştirdi. Şimdi o, birçok gencin odalarını posterleriyle süsleyen, ama doğal tavırlarıyla da herkesi şaşırtan bir pop star... Ailesiyle aynı evi paylaşıyor, kendi odasında en çok pembe rengini kullanıyor ve ağbisi Bryan ile durmadan kavga ediyor. Brad Pitt ve Ben Affleck'e olan hayranlığı inanılmaz bir boyutta.

Kalabalık buluşma

Tabii ki kendi yaşıtı genç kızlardan bir çok yönden de farkı var. Mesela, geçtiğimiz sene, Ben Affleck'le ayarlanan özel bir buluşmayla, ikili Hollywood'daki Planet Hollywood Cafe'de tanıştılar. Sadece tanışıp arkadaş olduklarını söyleyen Spears, ‘‘çok seksi'' diye tanımladığı Brad Pitt ile ise henüz tanışmamış. Ancak tabii ki en çok merak edilen konu da, ikilinin bu buluşmada neler konuştukları: Spears, ‘‘Zaten o da, ben de birer arkadaşımızla gitmiştik buluşmaya. Genelde konuşulanlar hep günlük konulardı. Aynı ortamlarda bulunduğumuz için ortak tanıdıklardan sözettik, biraz dedikodu yaptık. Ama özel birşey konuşulmadı. Zaten amaç sadece tanışmaktı'' diyor... Yine de Hollywood çevreleri, ikilinin arasından su sızmadığına dikkat çekiyorlar.

Peki, eğer Ben Affleck de değilse, Spears'ın kalbindeki bir prens, mi? Bu soru en çok Spears'ın kendisini rahatsız ediyor çünkü o artık Prens William'la ilgili olarak çıkan haberlerden son derece sıkılmış durumda. ‘‘Evet, birbirimize e-mail yazdık. O bana, benim hayranım olduğunu söyledi, ben de ona teşekkür ettim. Bütün olay bu. Bir de benim menejerim William'a bir tane imzalı albüm göndermiş. William da bunun üzerine bana bir teşekkür mektubu yazdı'' diyen Spears için, birlikte olacağı erkeğin parası pulu hiç önemli değilmiş. Uzunca bir süre Louisiana'lı bir gençle birlikte olan Spears, bu ilişkiyi geçen sene noktaladıktan sonra hayatına kimseyi sokmamaya kararlı gözüküyor. Tabii şu sıralar yanından hiç ayırmadığı minik Yorkshire Terrier'si ‘‘Mitzi'' hariç. Her yere annesiyle babasının yılbaşı hediyesi olan Mitzi'yle birlikte giden genç şarkıcı, ‘‘Aslında girip çıktığımız her dükkanı ve restoranı birbirine katıyor ama onu çok seviyorum. Eve gittiğimde birinin beni çok özlemiş olduğunu bilmek harika bir duygu'' diyor.

Seksi görünmeyi seviyor

Geçen yıl Mayıs ayında ünlü ‘‘Rolling Stone'' dergisine verdiği seksi pozlar nedeniyle önce ailesinden ve sonra da hayranlarından tepki alan Spears, çekilirken pozlarının çok da seksi olmadığını ama sonradan kendisinin de biraz fazla açık bulduğunu itiraf ediyor. Ama yine de, ‘‘Ben günden güne genç bir kadına dönüşüyorum ve arada bir de olsa insan bunu görmek ve diğerleriyle paylaşmak istiyor'' diyor. Tabii bu pozlardan dolayı çok kızdırdığı anne ve babasının kalbini de, onlara aldığı üstü açık son model bir spor Mercedes'le kazanmayı ihmal etmemiş...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!