Prens Charles'ın başı beladan kurtulmuyor

Güncelleme Tarihi:

Prens Charlesın başı beladan kurtulmuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2001 15:34

Çok değil yaklaşık 2 hafta önce Letonya'nın başkenti Riga'da, Afganistan'daki savaşı protesto eden birgenç kızın suratına kırmızı karanfille vurduğu İngiltere Veliaht Prensi Charles'ın başı bir türlü aksilikten kurtulmuyor.

Haberin Devamı

St. James Sarayı'ndan bir sözcü, bir ağacın dalını keserken sol gözüne talaş kaçan Prens Charles'ın dün hastanede tedavi altına alındığını açıkladı.  Sözcü, kazadan sonra İngiltere'nin batısında Highgrove'deki malikanesine doktor çağrılan, ancak gözündeki rahatsızlığın sürmesi üzerine Cirencester Hastanesi'ne giden Prens Charles'ın, göz uzmanı tarafından tedavi edildiğini söyledi.  

Sözcü, Prens Charles'ın gözündeki rahatsızlığın hala sürdüğünü, ancak 2-3 gün içinde iyileşmesinin beklediğini de sözlerine ekledi.
  
Riga'da 8 Kasım'da, Afganistan'daki savaşta İngiltere'nin rolünü protesto ettiğini söyleyen 16 yaşında bir kız, halkın arasında gezen Prens Charles'ın yüzüne karanfille vurmuştu.

Prens Charles, AÄŸustos ayında polo oynarken attan düşerek kısa süre ÅŸuurunu kaybetmiÅŸti. Bu yıl baÅŸlarında Derbyshire'deki bir tilki avında yine atından düşerek omuz kemiÄŸini kıran Prens Charles, 10 yıl önce de polo oynarken attan düşmüş ve kolunu kırmıştı.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!