Postacının cinneti

Güncelleme Tarihi:

Postacının cinneti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bunalıma giren 49 yaşındaki postacı, çantasındaki mektup ve evrakı vatandaşların gözü önünde yaktı. Kül olan mektupların içinde, ÖYS sonuçlarının da bulunduğu belirlendi. Postacı açığa alındı.

Mersin'de, bunalıma giren posta dağıtıcısı Yaşar Özçelik, çantasındaki mektupları sokak ortasında yaktı. Kendisini yakalamak isteyen vatandaşların elinden kaçan çılgın postacı, açığa alındı.

Olay, Yenihal yolu üzerinde bulunan H.Okan Merzeci Köprüsü yakınında önceki gün meydana geldi. Mersin Posta İşlemi Merkezi'ne bağlı olarak görev yapan 3 çocuk babası 49 yaşındaki Yaşar Özçelik, mektup ve evrakı dağıtmak üzere bisikletiyle işe koyuldu. Ancak Özçelik bir anda kendini kaybetti. Çantasındaki mektup ve evrakı yolun ortasına döken postacı, çevredekiler daha ne olduğunu anlamadan, ateşe verdi. Vatandaşlar mektup ve evrakı kurtarmaya çalıştılarsa da başarılı olamadılar.

Küllerin arasında yapılan incelemede, çok sayıda ÖYS sonuç bildirgesi, banka evrakı olduğu anlaşıldı. Olaydan sonra Posta İşleme Merkezi Müdürlüğü, 23 yıllık postacı hakkında soruşturma başlattı ve açığa aldı. Özçelik ifadesinde suçunu kabul ederken, bunalıma girdiğini, ne yaptığını bilemediğini söyledi. Yetkililer, çılgın postacının İl İdare Kurulu'nun lüzum-u muhakeme kararı alması halinde mahkemeye sevk edileceğini kaydettiler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!