Porsuk Çayı'na atlayan kadını polisler kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Porsuk Çayına atlayan kadını polisler kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2011 11:54

ESKİŞEHİR’de 28 yaşındaki S.A., gece eşiyle tartıştıktan sonra Porsuk Çayı’na atlayarak canına kıymak istedi. Polisler tarafından kurtarılan kadın hastaneye kaldırıldı.

Arifiye Mahallesi’nde eski belediye binası karşısında saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, bir fabrikada işçi olan eşi 44 yaşındaki Halil A. ile tartıştıktan sonra iddiaya göre, "Sen beni aldatıyorsun" diyerek evden çıkan S.A., Porsuk Çayı kıyısına gitti. S.A., arkasından gelen eşine kendisini suya atacağını söyledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, kadını intiharından vazgeçirmeye çalıştı. Ancak S.A. aniden kendini Porsuk Çayı’na attı. Bir polis memuru da hemen suya atlayarak S.A.’yı boğulmaktan kurtardı.

Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen S.A., 112 Acil ambulansıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Suna Ağır’ın eşi Halil A., polislere, "Eşim benden nüfus cüzdanını istemişti. Nüfus cüzdanının arkasına geçim sıkıntısı nedeniyle arkadaşlarımdan aldığım borçların yazılı olduğu kağıt vardı. Bu nedenle cüzdanını vermedim. O da bana ’Sen beni aldatıyorsun’ diyerek evden dışarı çıktı ve intihara kalkıştı" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!