Porche kazandı

Güncelleme Tarihi:

Porche kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2008 00:00

Kurtcay Yılmaz, D-Smart sayesinde fabrikasında çalıştığı arabanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Dijital platforma getirdikleri yenilikleriyle geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan D-Smart, 500 bininci üyesi Kurtcay Yılmaz'a, Porsche Boxter marka bir otomobil hediye etti. Daha önce Almanya'da Porsche Fabrikasında çalıştığını belirten Yılmaz "O günlerde Porsche'um olsun çok istiyordum. Bu porsche'ların çoğunun contalarını ben takmışımdır. Allah bana bunu nasip etti. D-Smart'a üye olurken bana Porsche çıkacağı aklımın ucundan geçmiyordu. Memleketim Samsun'a kadar arabayı ben kullanacağım. Çok mutluyum ailemle de daha henüz konuşamadım" dedi.
D-Smart'ın yeniliklere devam edeceğini söyleyen Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı ise şöyle konuştu: "D-Smart kullanıcılarının sayısı 555.000’e geldi. D-Smart'ın hızına ve gelişimine uygun bir kampanya düzenlemek istedik. Porsche'un da hızı ve kalitesi ortada. D-Smart’a sürekli kanallar ekliyoruz ve platformumuzu zenginleştiriyoruz. Yakında HD yayınlarımız da başlayacak."

Haberin Devamı

Porche kazandı

Sıfır kilometre Porsche Boxter'ın anahtarını Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı'nın elinden alan 62 yaşındaki Kurtcay Yılmaz, oldukça heyecanlandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!