Popçu Nez ne açıklaması yaptı

Güncelleme Tarihi:

Popçu Nez ne açıklaması yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2007 16:20

Popçu Nez, 2008 Eurovısıon şarkıyarışmasına katılacağı türünde çıkan haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı

Haberin Devamı

 

Yaptığı teknomüzik dans albümüyle kendine hayran kitlesi yapan Nez, kısa bir zaman önce 'Eurovısıon şarkı yarışmasına katılacak' haberlerine açıklık getirdi.

İşte Nez’in açıklaması;

“Yaklaşık 10 gündür değerli Türk medyasında ve internet portallarında 2008 Eurovision şarkı yarışması ile ilgili olarak adım geçmektedir. Bir Türk sanatçısı olarak ülkemi her türlü tanıtım arenalarında temsil etmek tabiki büyük onur ve gurur kaynağıdır. Ancak “Parçamı yaptım TRT’ye teslim ettim.” başlıklı haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Herkesin bildiği gibi daha ülke elemeleri için uzun bir süreç vardır.  Bu konudaki çalışmalar ülkemde TRT kurumu vasıtasıyla yürütülmektedir. Bu sebeple TRT üst kurulunun alacağı karar ve belirleyeceği sanatçı doğrultusunda bu çalışmalar yapılmaktadır.

Haberin Devamı

Sayın TRT üst kurulunun beni tercih etmesi sonrası ancak yapılabilecek çalışmayı şimdiden yapılmış gibi göstermek yanlıştır. Bu vesileyle gerek Türk medyası gerekse kamuoyunda anketlere katılarak bana oy ve destek veren, yorumlarda bulunan herkese teşekkür ederim.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!