Polisin hayat kurtarma mücadelesi

Güncelleme Tarihi:

Polisin hayat kurtarma mücadelesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2011 12:17

Muğla'da yerel bir gazete bürosuna mektup bırakarak intihar edeceğini iddia eden özürlü kişiye mektupta yer alan cep telefonunundan ulaşan polis ekipleri, tarım ilacı içmeye çalışan kişiyi etkisiz hale getirerek hastaneye kaldırdı.

Muğla kent merkezinde bulunan yerel bir gazete bürosuna giden ve yüzde 40 oranında özürlü olduğu öğrenilen Yusuf Ç, gazeteye bıraktığı mektubunda, “özürlü olduğu için iş bulamadığını ve iki bankaya olan borçlarını ödeyemediği için bir saat içinde intihar edeceğini” ileri sürdü.
Gazete yetkililerinin haberdar ettiği polis ekipleri, Yusuf Ç'ye mektupta bulunan cep telefonu ve yakınlarının yardımıyla ulaştı. Yusuf Ç'nin otogarda bulunduğunu öğrenen polis ekipleri, kısa süre içerisinde olay yerine hareket etti.

POLİSLERİN ÜZERİNE DÖKÜLDÜ

İntihar girişiminde bulunan şahsın bulunduğu noktaya 112 ekipleri ile giden polis ekipleri doktorların şahsın intihar amacıyla içmeye çalıştığı zehrin öldürücü etkisinin fazla olduğunu öğrenince şahsı ikna ederek elindeki zehri almaya çalıştı.

İkna olmaması üzerine 4 polis memuru, Yusuf Ç'nin üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Bu esnada Yusuf Ç'nin elinde bulunan zehir, polis memurları üzerine döküldü. Etkisiz hale getirilen Yusuf Ç, Muğla Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Muğla Devlet Hastanesi yetkilileri, Yusuf Ç'nin içmeye çalıştığı maddenin etkili bir tarım ilacı olduğuna dikkat çekerek, “Polislerin hayatlarını tehlikeye atarak yaptıkları müdahale şahsın hayatını kurtarmış. Şahıs adı geçen zehirden çok az miktarda içmiş olsaydı dahi hayatını kaybedebilirdi” dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!