Polisin dur ihtarına uymayan sürücü ateşle durduruldu

Güncelleme Tarihi:

Polisin dur ihtarına uymayan sürücü ateşle durduruldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2011 22:00

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü, ateş edilerek durduruldu, yaralanan sürücünün otomobilinde yapılan aramada esrar ele geçirildi.

Haberin Devamı

Bir ihbarı değerlendiren Nizip Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Amirliği ekipleri ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Diyarbakır'dan yola çıkan Süleyman K (27) yönetimindeki 06 LN 021 plakalı otomobili bir süre takip ettikten sonra, ilçe girişinde “dur” ihtarında bulundu.

ncak, otomobil sürücüsü bu ihtara uymayarak kaçtı. Bunun üzerine polis ekipleri, kaçan otomobili ilçe girişine kadar takip etti. Ekipler tarafından uzun süren kovalamacanın ardından, bir sokakta sıkıştırılan sürücü Süleyman K, otomobilden inerek kaçmaya başlayınca, polis uyarı ateşi açtı.

Açılan ateş sırasında, karnından yaralanan Süleyman K, Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesi'nde tedavi altına alındı.Bu arada, polis ekiplerinin otomobilde yaptıkları aramada, bagaja gizlenmiş torbalar içerisinde içime hazır çok miktarda esrar maddesi bulundu. İçinde esrar bulunan otomobile öncülük ettiği belirlenen ve plakası açıklanmayan bir otomobilde bulunan ve kaçtıkları tespit edilen 2 kişi de olayla ilgili olarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Otomobilde ele geçirilen esrarın, Diyarbakır'dan batı illerine götürülerek piyasaya sürülmek istendiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!