Polis yelekli gasp

Güncelleme Tarihi:

Polis yelekli gasp
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

Üzerlerinde polis yeleği bulunan silahlı 2 kişi, durdurdukları BMW'yi gasp etti. Para ve cep telefonunu da alan gaspçılar kaçtı. 3 şüpheli gözaltında.

ÜMRANİYE Alemdağ Caddesi'ndeki gasp olayı önceki gece saat 22.30'da meydana geldi. Kız arkadaşı ile akşam gezintisi yapan Sedat Zeyrek'in kullandığı 34 ACA 17 plakalı BMW otomobil, üzerinde polis yeleği bulunan silahlı 2 kişi tarafından durduruldu. Gaspçılar, 22 yaşındaki Zeyrek ve 20 yaşındaki kız arkadaşı Petek Özdemir'i araçtan indirdiler.

Polis alarma geçti

Tabanca tehdidiyle Sedat Zeyrek'in üzerinde bulunan 10 milyon lirayı, cep telefonunu ve otomobilini alan kimliği belirsiz gaspçılar olay yerinden hızla uzaklaştı. Neye uğradığını şaşıran Zeyrek'in olayı polise bildirmesi üzerine harekete geçen ekipler, gasp edilen BMW'nin Küçükbakkalköy'de görüldüğünü tespit etti.

Ataşehir'de silah sesleri

Polis ekipleri tarafından sıkı takibe alınan gaspçılar, geldikleri Ataşehir yakınında otomobili terk ederken çevreye gelişigüzel ateş açarak kaçtılar. Polisin Ataşehir civarında yaptığı aramalarda şüpheli 3 kişi gözaltına alınırken, kurusıkı olduğu belirtilen bir tabanca bulundu. Soruşturma sürüyor.

Terk edip kaçtılar

Otomobil sürücüsü Sedat Zeyrek'in 10 milyon lirası ile cep telefonunu alan gaspçılar, Ataşehir’ de BMW'yi terk edip kaçtılar. Zeyrek ve kız arkadaşı Petek Özdemir uzun süre olayın şokunu yaşadılar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!