Polis otomobili kaza yaptı: 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Polis otomobili kaza yaptı: 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2009 10:18

ANTALYA'da devriye görevini yapan polis otomobiliyle bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2'si polis memuru 3 kişi yaralandı.

Polis memuru Abdurrahim Çakıcı, Lütfü Ekinci ve diğer otomobilin sürücüsü Ekrem Tuncer, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza bu saat 06.00 sıralarında Tekelioğlu Caddesi, Bozkan Petrol Kavşağı'nda meydana geldi. Lara'dan şehir merkezi yönüne giden Ekrem Tuncer yönetimindeki 07 CEA 27 plakalı otomobil, ışıklı kavşakta 07 A 4868 plakalı Önleyici Hizmetler Şubesi'ne bağlı polis otomobiline arkadan çarptı. Polis otomobili aldığı darbe sonrasında ışıkta bekleyen bir diğer otomobile çarptıktan sonra kaldırıma savruldu. Kazanın ardından ekip otosundan güçlükle inen sürücü polis memuru Abdurrahim Çakıcı ve ekip arkadaşı polis memuru Lütfü Ekinci ağır yaralandı. Ayağa kalkamayan her 2 polis memuruna 50 metre yakında bulunan özel bir hastanenin personeli müdahale etti.

Meslektaşları ve sağlık ekiplerinin yardımıyla ambulanslara alınan Çakıcı ve Ekinci, hastaneye kaldırıldı. Diğer otomobilin sürücüsü Ekrem Tuncer ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kazanın ardından hurda haline gelen her 2 otomobil kurtarıcı yardımıyla otoparka çektirildi. Meslektaşları tarafından eşyaları toplanan polis memurları hayati tehlikeyi atlattı. Polis, ışıkta bekleyen ve polis otomobili savrulduğu sırada çarptığı üçüncü otomobilin sürücüsü Hüseyin Taş'ın da ifadesini aldı. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!