Polis Jackson'ın doktorunun evinde cinayet kanıtları arıyor

Güncelleme Tarihi:

Polis Jacksonın doktorunun evinde cinayet kanıtları arıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2009 23:00

Pop kralı Michael Jackson'ın doktorunun avukatı, bugün doktorun bürosunda arama yapan federal polisin cinayet kanıtları araştırdığını söyledi.

Dr. Conrad Murray'nin avukatı Ed Chernoff, “cinayet kanıtı olabilecek belge ya da nesneleri araştırmak üzere yetkililerin arama isteğinde bulunduklarını” bildirdi.
Aramaya özellikle ABD Uyuşturucuyla Mücadele Kurumu yetkilileri ve Los Angeles polis ajanlarının katıldığını belirten Murray, aramayı yapanların yanlarında 21 belge ve bürodaki bir bilgisayarın sabit diskinin kopyasını götürdüklerini kaydetti.

ABD Uyuşturucuyla Mücadele Kurumu'nun sözcüsü, Jackson'ın ölümünü araştıran Los Angeles polisinin isteği üzerine Dr. Murray'nin Amstrong Kliniği'ndeki bürosunun bugün arandığını söylemişti.

50 yaşında geçen ay kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Jackson'ın yakınları, Jackson'ı hayattayken son gören kişi olan doktorunu, pop kralına güçlü ağrı kesiciler vermekle suçluyorlar. Michael Jackson'ın babası Joe Jackson da bu ay başında ABC Televizyonu'na yaptığı açıklamada, oğlunun “cinayete kurban gittiğini” söylemişti. Jackson'ın özel doktoru Murray ise pop kralına hiçbir güçlü ağrı kesici vermediğini ve zanlı olmadığını açıklamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!