Polis aracı takla attı: 7 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Polis aracı takla attı: 7 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 12:30

ESKİŞEHİR’de polis memuru Ercan Aydın yönetimindeki otomobil takla atarak devrildi. Kazada Aydın ile birlikte eşi, 2 çocuğu ve 3 akrabası yaralandı.

Seyitgazi İlçesi'ne bağlı Kırka beldesi yakınlarında bugün saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda, yıllık izinde olduğu belirtilen Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği’nde görevli 36 yaşındaki Ercan Aydın yönetimindeki 20 F 3035 plakalı otomobil,kontrolden çıkarat şarampole uçtu. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği öne sürülen kazada Ercan Aydın ile araçta bulunan eşi 36 yaşındaki Funda Aydın, kızları 13 yaşındaki Sıla ve 4 yaşındaki Dila Aydın, akrabaları 59 yaşındaki Münevver Akçetin, 36 yaşlarındaki Necla Akçetin ve Kerem Akçetin yaralandı.

Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen yaralılardan polis memuru Ercan Aydın Eskişehir Devlet Hastanesi’ne, diğer 6 yaralı da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma yetkilileri kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!