Polat’a özenen öğrenci arkadaşını canlı gömmüş

Güncelleme Tarihi:

Polat’a özenen öğrenci arkadaşını canlı gömmüş
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2005 01:46

Dizideki kahramana özenen arkadaşı tarafından öldürülen 16 yaşındaki Mustafa Bölükbaşı’nın korkunç bir şekilde öldüğü ortaya çıktı. Bölükbaşı canlı canlı gömülmüş.
  Kurtlar Vadisi’ne ürperten özenme

Kırıkkale’de Kurtlar Vadisi dizisi kahramanı Polat Alemdar’a özenen arkadaşı tarafından öldürülen Kırıkkale Gazi Endüstri Meslek Lisesi Elektrik ve Elektronik Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Mustafa Bölükbaşı’nın korkunç bir şekilde öldüğü ortaya çıktı. U.K, Bölükbaşı’nı canlı canlı gömmüş.

KIRIKKALE’de Gazi Endüstri Meslek Lisesi Elektrik ve Elektronik Bölümü 2’nci sınıftaki sıra arkadaşı U.K. tarafından öldürülen Mustafa Bölükbaşı’nın acımasızca katledildiği ortaya çıktı. Mustafa Bölükbaşı’nın U.K. tarafından bıçaklandıktan sonra, canlı canlı 8 metrelik kör kuyuya atıldığı ve canlıyken üstünün toprakla örtüldüğü anlaşıldı.

Adli Tıp Kurumu’ndan gelen otopsi raporunda, ekmek bıçağının Mustafa Bölükbaşı’nın sadece bacağına 3 kez saplandığı, kafasına kürekle vurulduğu ve ölmeden kuyuya atılarak üzerinin toprakla kapatıldığı belirtildi. Katil zanlısı U.K’nin de ifadesinde bu gerçeği doğrulayarak ‘Bacağına 3 bıçak darbesi, kafasına da kürekle vurup kuyuya attım’ dediği belirtildi. U.K. yakalandığında ise ‘Kurtlar Vadisi’ndeki Polat Alemdar’a özendim. Ben Polat Alemdar olacağım’ demişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!