Podyumun en iyileri

Güncelleme Tarihi:

Podyumun en iyileri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

5 kitanin mankenleri 11. kez bir araya geldi

Organizator Erkan Ozarman'in yorumuyla ‘‘Best model’’ yarismasi sadece bir guzellik yarismasi degil, tekstil sanayinin vitrini olan meslegin zafer yarisi ozelligini de tasiyor. Bu dusunceyi paylasan gerek yarismanin duzenleyicileri gerekse katilimcilar bu gecenin keyfini cikarmak icin hicbir ozveriden kacinmamis gibiydiler. Bes ayri kitadan gelen 58 model, Kanal D'nin canli yayiniyla tum dunyaya ulasti. AIDS Savasin Dernegi yararina duzenlenen gecede, mankenler Richard Clayderman'in Turk sarkisi yorumlari esliginde yuruduler. Mankenler yarisma sirasinda Jean Lois Scherrer by Stephen Roland, Jaques Fath, Thiery Mugler ve Damat-Tween markali elbiseleri sundu.

Hemen hemen her guzele bir odul verildigi geceyi Kenan Imirzalioglu ve Ceylan Saner sundular. Richard Clayderman'in muzigi esliginde sarki soyleyen Zerrin Ozer sikligi, guzelligi ve dinamizmiyle dikkat cekti.

Cemal Resit Rey Salonu’nda gerceklestirilen ‘‘Best Model Of The World’’ yarismasinda Turkiye’yi temsil eden erkek manken Cagdas Karasu ucuncu secildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!