Podyuma kızları ile birlikte çıktı

Güncelleme Tarihi:

Podyuma kızları ile birlikte çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2009 01:00

BURSA'da Carrefoursa tarafından düzenlenen ‘Moda Rüzgarı' adlı etkinlikte podyuma iki kızıyla çıkan manken Tuğba Altıntop defilenin finalinde, diğer mankenlerle birlikte ‘timsah yürüyüşü' yaptı.

Haberin Devamı

TUBA ALTINTOP PODYUMA İŞTE BÖYLE ÇIKTI

Bursa’daki defileye mankenler Tuğba Altontop, Özge Ulusoy, Şenay Akay ve Lara Surol katıldı. Sonbahar kış sezonu ürünlerini tanıtan ünlü mankenleri görüntülemek isteyenler ilginç görüntüler oluştururken, Bursaspor forması giyerek podyuma çıkan ve Tuğba Altıntop'un önderlik yaptığı mankenlerin ‘timsah yürüyüşü' uzun süre alkışlandı.

Altıntop, pop şarkıcısı Rafet El Roman ile evliliklerinden olan 12 yaşındaki kızı Suennur ve 10 yaşındaki Şevvalnur Altıntop ile birlikte podyuma çıktı. Kızı ve torunlarını gören Nesime Altıntop heyecanını gizleyemezken, defile sonunda gazetecilere açıklama yapan Tuğba Altıntop, kızlarıyla ilk kez sahneye çıktığını belirterek, “Çocuklarım önce gerçek bileziklerini taksınlar yani meslek sahibi olsunlar istiyorum. Daha sonra da mankenliği ekstra olarak yapabilirler” dedi.
Mankenliğin adını lekeleyenlerin podyumlara veda etmesi gerektiğini söyleyen Lara Surol'a yanıt veren Altıntop, “Birileri bir şeyler söyler, birileri de onlara karşılık verir. Ben Lara ailesini çok seviyorum. Mankenliğin adını lekeleyenlere hiç bir şey söylemeyeceğim. Ama benim ayağıma basarlarsa ne olur bilmiyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!