Podyum kardeşleri

Güncelleme Tarihi:

Podyum kardeşleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Güzel, alımlı ve ünlüler... Bir ortak özellikleri de aynı mesleği yapmaları. Podyumların başarılı isimleri arasında birbirlerinden etkilenerek mankenlik yapmaya başlayan birçok kardeş var. İşte ablasını kıskanıp güzellik yarışmasına katılanlar, ağabeyinin gördüğü ilgiden hoşlanıp podyuma çıkan manken kardeşlerden bazılarını sizlere sunuyoruz:

Böyle ağabeye can kurban

Türk James Bond'u olarak tanınan yakışıklı manken Burak Hakkı, Başak Gürsoy Ajans'a bağlı olarak yedi yıldır çalışıyor. Aşkları ile sık sık gündeme gelen Burak'ın kardeşi Senem de ağabeyinin izinde mankenlik ve oyunculuk yapıyor. Ebru Gündeş'le birlikte ‘‘Fırtınalar’’ dizisinde rol alan Senem, bu dizide uyuşturucu bağımlısı bir kızı canlandırmıştı.

Kardeşinin üstüne

titriyor

Yaklaşık 10 yıldır podyumların en çok iş yapan mankenlerinden olan Esin Moralıoğlu, her alanda kardeşi Funda'yı da destekliyor. Moda eğitimi alan Esin, birkaç katalog çekiminde fotomodellik yaptı. Mankenlik mesleğini çok seven ve ayrıca televizyonda kardeşiyle birlikte ‘‘5 Çayı’’ adlı bir program sunan Funda, eğer devam etmek isterse mankenlik mesleğinde kardeşini desteklemeye hazır.

Onların kalbi oyunculukta

Deniz Tüney Ajans'a bağlı olarak 10 yıl mankenlik yapan Sermin Karaali, Devlet Konservatuarı Piyano bölümü mezunu. Sermin, Reis Çelik'in ‘‘Işıklar Sönmesin’’ adlı filmiyle Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde gelecek vaat eden kadın oyuncu ödülünü kazandı. Evlenip boşanan Sermin'in 8 yaşında bir kızı var. Ablasının izinden giderek 8 yıl mankenlik yapan Perin ise birçok klipte oynadı. Atilla Taş'ın ‘‘Zilyoner’’ dizisinde rol alıyor. İki karşdeş son iki yıldır podyumlardan uzak duruyor.

Tescilli güzeller

Deniz Tüney Ajans'a bağlı olarak çalışan iki kardeş de tescilli güzellerimizden. Gamze Saygı, 1995 yılında Türkiye 2'nci güzeli seçilince kardeşi Buket de ablasının izinden giderek Kanal D'nin düzenlediği Miss Turkey '98 Yarışması'na katılarak ‘‘Kraliçe’’ seçildi. Bu başarıyla bütün hayatı değişen Buket, üst üste teklifler aldı. Şimdi Number One TV'de program sunan Buket, üç yıldır mankenlik yapıyor. Kendisi gibi manken olan Kemal Fidan'la iki yıldır birlikte olan Buket, sevgilisiyle evlilik planları yapıyor.

Genç ve güzeller

Podyumların abla kardeş dayanışması sergileyen iki genç ismi de defileden defileye koştururken birbirlerine yardım ediyorlar. Canan Kayacı, 1997 Elite Model Look Yarışması'nda üçüncü seçilen kardeşi Aysun'un en büyük destekçisi. İstanbulsporlu Emre ile olan ilişkisiyle tanınan Aysun'un hayali ise başarılı bir tiyatro sanatçısı olmak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!