PMYO ve POMEM Eğitim sonu sınavı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

PMYO ve POMEM Eğitim sonu sınavı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2019 12:42

PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav tarihini Polis Akademisi Başkanlığı duyurdu. Açıklamaya göre PMYO ve POMEM Eğitim sonu sınavları ekim ayı içerisinde yapılacak. Sınavdan başarı ile geçen adayların değerlendirme sonuçları Polis Akademisi'nin internet sitesi üzerinden duyurulacak. Peki, PMYO ve POMEM Eğitim sonu sınavı ne zaman? İşte, o konu hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınavı için tarih bilgisi geldi. Duyuruya göre, PMYO ve POMEM Eğitim sonu sınavı önümüzdeki ay içerisinde gerçekleşecek. Peki, PMYO ve POMEM Eğitim sonu sınavı ne zaman?

Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden mezun olup, değişik sebeplerle işlemleri tamamlanan (disiplin, sağlık, ders ve sınav işlemleri, mahkeme kararıyla dönen vb.) adayların sınavları; 03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri gereği Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde 11 Ekim 2019 tarihinde PMYO mezunları için saat:09.00’da, POMEM mezunları için saat: 09.30’da yapılacaktır.

Haberin Devamı

Söz konusu sınava, okul müdürlüklerince kendilerine eğitim sonu sınavına gireceği bildirilen adaylar belirtilen günde ve yerde katılacaklardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!