PKK'ya ağır darbe! Hepsi ele geçirildi

Güncelleme Tarihi:

PKKya ağır darbe Hepsi ele geçirildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2019 20:20

Hakkari merkez ve Yüksekova ilçesi kırsalında, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda terör örgütü PKK’ya ait 8 sığınakta silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi. Sığınaklar tahrip edilirken,ÿyol kontrollerinde ise 8 kaçak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

 

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü PKK/KCK’nın faaliyetlerini deşifre edilmesi için operasyonlarını aralıksız sürdürülüyor. Yüksekova ilçesine bağlı Sarıkaya ve Yediveren köyleri arasındaki kırsal alanda düzenlenen operasyonda, arazi arama-tarama faaliyetleri sırasında terör örgütü PKK’ya ait 8 sığınak tespit edildi. Sığınaklarda bulunan silah ve mühimmata el konulurken, sığınaklar ise uzman ekiplerce imha edilerek, kullanılamaz hale getirildi.

Bölgede yapılan yol kontrollerinde ise yurda yasa dışı yollarla giriş yaptıkları belirlenen 3’ü İran, 5’i Sierra Leon uyruklu 8 kişi yakalanarak gözatına alındı.

PKKya ağır darbe Hepsi ele geçirildi

Haberin Devamı

HAKKARİ’DE SİLAH VE PATLAYICI ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan Hakkari Merkeze bağlı Oğul Köyü kırsalında düzenlenen operasyonda ise,1 AK-47 kalaşnikof marka silah, 2 şarjör, 1 el bombası, 11 kilo patlayıcı madde, 3 elektrikli fünye, 3 sinyal alıcı cihaz, 100 metre kablo ve 8 büyük pil ele geçirildi. Bölgedeki operasyonlar sürüyor.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!