PKK köyde hastane kurdu

Güncelleme Tarihi:

PKK köyde hastane kurdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 01:48

Şanlıurfa’da bir çiftlik evinin hastaneye dönüştürüldüğü, burada PKK’nın üst düzey sorumlularının tedavi edildiği bilgisi üzerine sabaha karşı baskın yapıldı. Köydeki çiftlik evine yapılan baskında hemşire olarak görev yapan 2’si kadın ile Kobani’deki çatışmalarda yaralanan ve yasadışı yollardan Türkiye’ye getirilerek tedavi edilen 7 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

KÖYDEKİ ÇİFTLİK EVİNE BASKIN

PKK köyde hastane kurdu
Emniyet terör ve istihbarat birimleri, Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi İsalar Köyü’nde bir çiftlik evinin hastaneye çevrilerek Kobani’de çatışmalarda yaralanan PKK’lıların getirilerek tedavi edildiği ihbarı üzerine çalışma başlattı. Hastaneye çevrilen çiftlik evinde Kobani’de çatışmalarda yaralandıktan sonra yasadışı yollarla Türkiye’ye getirilen PKK’nın üst düzey sorumlularının tedavi olduğunun belirlenmesi üzerine emniyet ve jandarma, şafak vakti baskın düzenledi.

Tam teşekküllü hastane olarak çalıştırılan çiftlik evine yapılan baskında 2’si kadın, 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınların burada hemşire olarak görevlendirildiği, yakalananlar arasında yaralı PKK’lıların da bulunduğu öğrenildi. Operasyonda birçok tıbbi malzeme ile silah ve mühimmat da ele geçirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!