PKK, ağaç kesen müteahhidi kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

PKK, ağaç kesen müteahhidi kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2014 01:10

BİNGÖL’de ihaleyle kesim yapılan Yedisu ilçesine bağlı Akınlı Köyü Perçivan Mezrası yakınlarındaki ormanda, ağaçların kamyonlara yüklenmesi sırasında bölgeye silahlı 2 PKK’lı geldi.

Haberin Devamı

PKK’lılar işçileri silah tehdidi ile etkisiz hale getirdikten sonra müteahhit İsmail Hakkı Atila’yı (60) yanlarına alarak uzaklaştı. Olayın duyulmasının ardından jandarma araştırma başlattı. Kırşehir polisi de Ankara’dan Van’a giden yolcu otobüsünde, PKK terör örgütüne katılmak üzere kırsal alana gittiği iddia edilen 17 yaşındaki F.Ş.’yi gözaltına aldı. F.Ş. sorgusunun ardından sevkedildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. F.Ş., Ankara’dan gelen ailesine teslim edildi.

CİZRE’DE OLAYLI GECE

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Dörtyol Kavşağı ve Otogar Caddesi üzerinde toplanan PKK yandaşları, barikatlarla yolları kapatarak lastik yaktı. Göstericiler ellerindeki molotofları da durdurdukları araçlara attı. Önce ‘dağılın’ uyarısında bulunan polis ise PKK yandaşlarının molotof, havai fişek ve taşlarla saldırması üzerine gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. Yaşanan olaylarda bir molotofun isabet etmesiyle alev alan polis aracı, TOMA tarafından söndürüldü. Polisin müdahalesi üzerine saldırganlar ara sokaklara kaçtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!