Pınar fiyatını dörde katladı

Güncelleme Tarihi:

Pınar fiyatını dörde katladı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 30, 2006 00:00

Pınar Altuğ yaşadığı ayrılıklar ve aşklar sonrasında fiyatını dörde katladı. Altuğ son reklam filmi için 400 bin dolarlık anlaşma imzaladı.

Haberin Devamı

 

Fırtınalı aşk hayatı Pınar Altuğ'a yaradı. Son bir ayda yaşadığı ayrılıklar ve aşklarla gündemden düşmeyen oyuncu, 400 bin dolara anlaştığı yeni bir reklam filmiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Altuğ, 1 Eylül'den itibaren yayınlanmaya başlayacak Helin Küp Şeker reklamları için geçtiğimiz hafta kamera karşısına geçti.

 

Ev kadınını oynayacak

 

İnternette tanıştığı Can Tezal'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Yağmur Atacan'la çıkan Pınar Altuğ, geçen akşam Sortie'de sevgilisiyle elele kameralar karşısına geçti. Kısa sürede fiyatını dörde katlayan Pınar Altuğ'un, geçtiğimiz yıllardaki reklam kaşesi 100 bin dolar civarındaydı. Altuğ, yeni reklam filminde bir ev kadınını canlandıracak.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb00d8f018fbb8f8a4af07
 

 

Bu öpücük yaradı

 

 

Pazar akşamı Sortie'de Balizza defilesinin sunuculuğunu üstlenen Pınar Altuğ, sevgilisiyle ilk kez elele kameralar karşısına geçti. Yağmur Atacan kalabalığa aldırış etmeden Altuğ'u öpücük yağmuruna tutarken, bu hareketli aşk hayatı Altuğ'un fiyatını dörde katladı.

 

 

 

Pınar fiyatını dörde katladı
Â
Pınar fiyatını dörde katladı

 

Pınar Altuğ'a ard arda iş teklifi yağıyor. Altuğ'un elinden telefonu bir an olsun düşmüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!