Penisli ketçap asparagas çıktı

Güncelleme Tarihi:

Penisli ketçap asparagas çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2005 01:55

İsveç'te Goodegarden marka ketçapta 5 cm boyunda penis çıktı haberi asılsız çıktı. İsveç Devlet Laboratuvarı’nda yapılan incelemede, ketçap şişesinden çıkan cismin çöp olduğu anlaşıldı. İsveçli bir ailenin yemek sofrasında ketçap şişesinden tabağa düşen penise benzeyen cismin laboratuvar incelemesinde mantar benzeri bir çöp olduğu tespit edildi.

Türkiye’de İstanbul’da Assan Gıda adlı şirketten ithal edilen ketçabın içerisinde penis çıktığına yönelik haberin asılsız olduğunun açıklanmasından sonra Türkiye böylece aklanmış oldu.

İsveçli Axfood şirketi tarafından Türkiye’den ithal edilen ketçabın laboratuvar araştırması sonucu penis olmadığının tespit edilmesinden sonra Axfood şirketi temsilcisi Kennet Lındstöm, ‘Biz zaten böyle bir şey olacağına ihtimal vermemiştik. Ancak piyasanın bunu duymasından sonra oluşan rahatsızlık nedeniyle bütün ketçapları raflardan toplatarak kamuoyundaki bu rahatsızlığı önledik. Tekrar, Türkiye’den ithal edilen ürünlerimizi piyasaya sunacağız’ dedi. Geçtiğimiz hafta İsveç ve dünya basınının ilgisini çeken ketçaptan penis çıktı haberinin laboratuvar incelemeleri sonucunda mantarlaşmış bir çöp olarak açıklanması piyasalarda da rahatlığa neden oldu. İsveç’te bu haberin ortaya çıkmasından sonra ketçap satışlarında azalma görüldüğü, bu haberden sonra tekrar piyasaların rahatlayacağı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!