Pendik Belediyesi'nde öneri yarışması

Güncelleme Tarihi:

Pendik Belediyesinde öneri yarışması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Pendik Belediyesi yeni gelir kaynakları bulmak, tasarrufa yönelik yeni önlemler almak ve belediye işlerinin daha verimli ve hızlı yürümesini sağlamak amacıyla personele yönelik öneri yarışması düzenledi.

Belediye Başkanı Erol Kaya, yarışma hakkında şu bilgileri verdi:

‘‘Belediye birimlerini daha sağlıklı bir sistemle işletmek, çalışanları daha verimli hale getirmek, beldemizdeki yaşam koşullarını daha iyi hale getirmek ve belediye çalışanlarının yönetime aktif katılımlarını sağlamak amacıyla öneri yarışması düzenledik. En alt kademeden en üst kademeye kadar tüm personelimize 'Pendik için daha iyi neler yapılabilir?' sorusunu soruyoruz. Alacağımız cevaplar içinde belediyenin yararına olacak birçok görüşün olacağına inanıyoruz.''

Özellikle yeni özkaynaklar oluşturmak için önerilere ihtiyaçları olduğunu belirten Başkan Kaya, ‘‘Sürekli gelir kaynağı sağlayacak somut projeler ortaya çıkacak. Bugüne kadar düşünülememiş ya da gözden kaçmış gelir kaynakları bu önerilerle gün yüzüne çıkacak. Belediyemizin mevcut gelirlerin tahakkuk ve tahsilatında karşılaşılan zorluklar ve aksayan yönlerle ilgili çalışanların görüşlerini alacağız''.

Belediye çalışanları öneri yarışmasına belediye-vatandaş ilişkilerine yönelik önerilerle de katılabilecek ve en iyi beş önerinin sahibine para ödülü verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!