Patricia Kaas Marmaris'te

Güncelleme Tarihi:

Patricia Kaas Marmariste
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2006 12:07

Fransızlar'ın ünlü şarkıcısı Patricia Kaas ve Fransız modacı Daniel Hechter, arkadaşlarıyla birlikte mavi tur için Ege kıyılarını tercih etti.

Haberin Devamı

Önceki gece geç saatlerde Dalaman Havalimanı'na özel bir uçakla gelen Kaas, karayoluyla Marmaris'e geçti. Geceyi Mares Otel'de geçiren ünlü sanatçı, dün mavi tura çıktı. Ünlü sanatçının Marmaris ve çevre koylarda ne kadar süre tatil yapacağı açıklanmadı.

Eşsiz doğasıyla her yaz bir çok ünlüyü ağırlayan Marmaris ve çevresi bu kez ünlü Fransız şarkıcı Patricia Kaas, Fransız modacı Daniel Hechter ve arkadaşları Mares Otel'de Genel Müdür Ünal Toprak tarafından karşılandı. Patricia Kaas'a otele girişi sırasında bir sürpriz yapılarak, sanatçının 2002 yılında Marsilya'da verdiği konserin DVD görüntüleri ekranda gösterilirken, lobide de sanatçının şarkıları çaldı. Otelin terasında bir saat dinlenen Kaas, kendisi için ayrılan süit oda yerine normal bir otel odasını tercih etti.

Kaas ve arkadaşları dün sabah 10.45'de kahvaltıya indi. Mares Otel terasında modacı Hechtcer ve arkadaşlarıyla birlikte Marmaris manzarası karşısında kahvaltı yapan Kaas, öğle saatlerinde otelden ayrılırken, Mares Otel Genel Müdürü Ünal Toprak ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra arkadaşlarıyla birlikte, adı açıklanmayan bir tekneyle mavi tura çıktı.

Mares Otel Genel Müdürü Ünal Toprak kendisinin de bir Patricia Kaas hayranı olduğunu belirterek, “Otelimize mavi tur öncesinde bir gecelik konaklama istedi. Kendisinin bir hayranı olarak otele gerişinde 2002 yılında Marsilya'da verdiği konserin görüntü ve şarkılarıyla karşıladık. Çok şaşırdı ve memnun oldu. Biz de kendisine, tesisimize gelen devlet başkanlarını kendi ülkelerinin bayraklarıyla sanatçıları da şarkılarıyla karşıladığımızı söyledik. Bu tür sanatçıların Marmaris ve çevresinde tatil yapması bölgemizin tanıtımı için büyük bir kazanç” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!