Patnos'ta kaza: 4 ölü, 8 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Patnosta kaza: 4 ölü, 8 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2012 11:10

AĞRI’nın Patnos İlçesi’nde hatalı sollama yapan kamyon, karşı yönden gelen ve içinde 10 kişi bulunan otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada aynı aileden 4 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Kaza dün saat 21.00 sıralarında Ağrı-Bitlis karayolundaki Konakbey Köyü yakınlarında meydana geldi. Bitlis’ten Patnos’a gelen Harun Ellek yönetimindeki 38 SL 554 plakalı kamyon, iddiaya göre önünde giden Abdurrahman Sarı yönetimindeki 04 AC 620 plakalı traktörü sollamak istedi. Kamyon, bu sırada karşı yönden gelen ve Patnos’un Taşkın Köyü’ne giden içerisinde çoğu çocuk 10 kişinin bulunduğu 32 yaşındaki Şerif Taşkın yönetimindeki 06 TEC 97 otomobille çarpıştı. Kazada, otomobili kullanan Şerif Taşkın ile aynı aileden 35 yaşındaki Aysel Taşkın, 65 yaşındaki Reşit Taşkın ve 15 yaşındaki Nurcan Taşkın olay yerinde öldü. Otomobildeki Fırat, Aşkın, Kader, Aslı, Melike, Zeynep Taşkın ile traktör sürücüsü Abdurrahman Sarı ile yanında bulunan Önder Sarı yaralandı.

Patnos Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Zeynep Taşkın, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne, Aşkın Taşkın ile Kader Taşkın, Ağrı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazada yaralanmayan kamyon şoförü ise gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!