Passenger / All The Little Lights

Güncelleme Tarihi:

Passenger / All The Little Lights
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2014 14:52

“Let Her Go” hit şarkısı ile ülkemizde ve tüm dünyada radyoların en çok çalınan isimlerinden biri olan Passenger şimdi “All The Little Lights” albümü ile karşımızda.

Haberin Devamı

2003 yılında İngiltere’de kurulan Passenger grubu asıl olarak Mike Rosenberg ve Andrew Phillips’ten oluşuyordu. Daha sonra Andrew Philips’in gruptan ayrılması ile solo kariyerini de Passenger ismiyle devam ettiren Mike Rosenberg, “Wide Eyes Blind Love” ve “Flight of the Crow” albümlerini yayınladı. Şimdi ise “Let Her Go” isimli dünya çapında hit olmuş bir şarkıya imza atan Passenger’ın “All The Little Lights” albümü müzik severler ile buluşuyor.

12 şarkı ve albümdeki 8 şarkının akustik versiyonunun yer aldığı 2 CD’den oluşan “All The Little Lights” albümü Sydney’in Linear Recording stüdyolarında kaydedildi. 17 ülkede listebaşı olan “Let Her Go” şarkısı ile büyük bir üne kavuşan Passenger, Ed Sheeran’a da turnesinde eşlik etti.

Sony Music etiketiyle müzik marketlerde yer alan 2 CD'lik albümün 2. CD'sinde şarkıların akustik versiyonları yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!