Paşa taburcu

Güncelleme Tarihi:

Paşa taburcu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral Karadayı, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Bodrum Hastanesi'nden dün taburcu oldu. Karadayı'nın tedavisine Ankara GATA'da devam edilecek.

BODRUM'un Gökçebel beldesinde 3 gün önce kalbinden rahatsızlanarak Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve dün buradan taburcu olan Genelkurmay eski Başkanı Em. Org. İsmail Hakkı Karadayı, bir dizi kontrolden geçmek için dün askeri jetle Ankara'ya geldi.

Yapılan tetkiklerde Emekli Orgeneral Karadayı'nın kalbindeki rahatsızlığın ritm bozukluğu ve taşikardi olduğu saptanmıştı. Orgeneral Karadayı, dün saat 12.00 sıralarında hastaneden, yanında GATA'dan gelen Kardiyalog Prof.Dr. Ertan Demirtaş, koruması ve Bodrum Kara Kuvvetleri Kamp Komutanı Yarbay Zeki Dilleroğlu'nun arasında çıktı. Karadayı, ‘‘Sağlık durumumu merak etmeyin, oldukça iyiyim. Tedavime Ankara'da devam edilecek’’ dedi. Karadayı, eşi Sezer Hanım, oğlu Kerem ve kardeşi Koray Karadayı ile otomobile binerek Bodrum Havalimanı'na gitti. Orgeneral Karadayı, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait jetle 12.50'de tedavisine GATA'da devam edilmek üzere Ankara'ya haraket etti.

Karadayı'nın Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) kalp ve solunum sistemi baz alınarak bir dizi testten geçirileceği belirtildi.

Bu arada Karadayı'nın Bodrum Hastanesi'nde kendisine özel ilgi gösteren hemşireler Müşerref Uslu, Yasemin Amanak, Dilek Çelik ve Aysun Yılmaz'a birer altın künye hediye ettiği öğrenildi.

Karadayı maşallah dedirtti

RİTM bozukluğu teşhisiyle 3 gün Bodrum'da hastanede yatan Emekli Orgeneral Karadayı, dün hastaneden yürüyerek çıktı. Biraz yorgun görünen Karadayı, beyaz gömleği ve gri pantolonuyla spor şıklık sergiledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!