Partililerin seçim kavgaları

Güncelleme Tarihi:

Partililerin seçim kavgaları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2007 11:48

Antalya'nın Demre ilçesinde AKP Gençlik Kolları üyesi gençlerle MHP İlçe Teşkilatı yöneticileri arasında çıkan kavgada iki kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Antalya Demre'de sabaha karşı sokaklara el ilanı döktükleri iddia edilen AKP Demre Gençlik Kolları üyesi gençler ile MHP İlçe Başkanı Rasık Şahin ve Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Bağlı arasında tartışma çıktı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki AK Parti seçim bürosu önünde meydana gelen tartışma, her iki partiye mensup kişilerin de katılmasıyla kavgaya dönüştü.

Olayda, AKP Demre Gençlik Kolları Başkanı Ganim Nalbant (23) ile Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ramazan Arıkan (23) yaralandı.
Nalbant ve Arıkan, Demre Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edilirken, taraflar birbirlerinden davacı oldular.

AKP İlçe Başkanı Veli Sertbaş, yaptığı açıklamada, çok sakin bir seçim çalışması süreci geçirdiklerini belirterek, “Halkımız kaba kuvvete dersini sandıkta verecek” dedi.

Haberin Devamı

MHP İlçe Başkanı Rasık Şahin de yaşanan olayda tarafları barıştırdığını, ancak kendisinin olay yerinden ayrılmasının ardından AKP İlçe Başkanı Veli Sertbaş'ın tartışmanın yaşandığı yere gelerek kavganın büyümesine neden olduğunu iddia etti.


SANDIK GÖREVLİLERİ KAVGA ETTİ

ISPARTA'da Bahçelievler İlköğretim Okulu'nda sandık başında görev yapan AKP'li gözetmen Suat Kahraman, yardım etmek için yaşlı bir kadın ile oy kullanma kabinine girince, MHP'nin görevlendirdiği gözetmen kabinden çıkması için ikaz ettikten sonra kavga etti.

Yaşlı bir kadın nasıl oy kullanıldığını bilmediğini söyleyince AKP'li gözetmen Kahraman kadın ile birlikte oy kullanma kabinine gitti. Bunu gören MHP'nin görevlendirdiği adı açıklanmayan gözetmen kendisini uyardı. İki gözetmenin arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Adı belirlenemeyen MHP'li gözetmen Kahraman'a kafa attı. Saat 09.30 sıralarında meydana gelen olayda kaşı yarılan gözetmen, Isparta Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi olup rapor aldı. Polis, soruşturmaya başladı.

DİYARBAKIR'DA DA KAVGA

Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Kapuzlu köyünde, DTP yanlılarıyla CHP’liler arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

Bismil'in Kapuzlu köyünde sandıkta oy verme işlemi sırasında aynı aşiretten olduğu belirtilenler arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa bir süre sonra taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada, Ramazan Akdoğan, Ercan Akdoğan ve Mesut Ekinci adlı vatandaşlar bıçak darbeleriyle yaralandı.

Haberin Devamı

Yaralılar Batman Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan Ramazan Akdoğan’ın Diyarbakır'a sevk edildiği belirtildi. Jandarma köyde geniş güvenlik önlemi aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!