Parkta tüfekle kendini vurdu

Güncelleme Tarihi:

Parkta tüfekle kendini vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2011 15:12

SİVAS’ta oturan 20 yaşındaki U.B., av tüfeği ile sol omzundan kendini vurarak ağır yaralandı.

Kaleardı Mahallesi’ndeki parkta bir kişinin elinde tüfekle sağa sola ateş açtığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderildi. Çelik yelek giyen polis ekipleri, çevrede önlem aldı. Parkta elinde av tüfeği bulunan U.B.’yi silahı vermesi için ikna etmeye çalışan polis ekipleri ve arkadaşları sonuç alamadı. İkna edilemeyen U.B.’nin bu sırada arkadaşlarının getirdiği birayı içtiği ve telefonda birileri ile konuştuğu görüldü.

Gelen aile fertleri de zaman zaman tüfeğin namlusunu çenesine dayayan U.B.’yi silahını vermesi için ikna edemedi. Parka gelen baba S.B. oğlu ile konuşmak için yanına gittiği sırda U.B. elinde bulunan av tüfeğinin sol omzuna dayayarak tetiğe bastı.

Kanlar içinde yere düşen U.B., olay yerinde hazır tutulan 112 Acil Servis ambulansı ile Sivas Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan U.B. daha sonra Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek ameliyata alındı. U.B.’nin parkta kendisini vurması üzerine orada bulunan arkadaşları ve ailesi sinir krizleri geçirdi. Oğlunun kendisini vurduğunu öğrenen anne S.B. olay yerinde bayıldı.

Hastaneye kaldırılan U.B.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği açıklanırken, polis kapsamlı soruşturma başlattı. U.B.’nin ağabeylerinin de çeşitli tarihlerde benzer yöntemlerle intihar girişiminde bulundukları bildirilirken soruşturmaya devam ediliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!