Paris'i yattan attılar

Güncelleme Tarihi:

Parisi yattan attılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2009 00:00

Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'un Antalya'nın Kundu bölgesinde 1.4 milyar dolar harcamayla yaptırdığı Mardan Palace'ın açılışı için getirdiği Mariah Carey, Paris Hilton, Sharon Stone, Richard Gere ve Seal gibi ünlü yıldızları ülkemizden ayrıldı. Açılıştan sonra dedikodular da hız kazandı.

Haberin Devamı

AÇILIŞ GECESİNDEN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR

MUHTEŞEM AÇILIŞTAN KARELER 

MARIAH ANTALYA'DA ÇİÇEKLERLE KARÅžILANDI  Â

RICHARD GERE EŞİYLE BİRLİKTE GELDİ 

SHARON STONE ANTALYA'DA

TOM JONES ANTALYA'DA

MONICA BELLUCCİ'YE ÖZEL KORUMA

Antalya Kundu'daki Mardan Palace Oteli'nin açılış gecesinde otelin sahibi Rus işadamı Telman İsmailov, Moskova Belediye Başkanı Yuri Lujkov ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay açılış konuşmaları yaptı. Törenin ardından Sharon Stone ve Seal’ın sunuculuğunda sahneyi ilk olarak İbrahim Tatlıses aldı. Konser sonrası havai fişek, lazer ve dans gösterisi ile şov devam etti. Belçikalı multimedia şirketi LSE tarafından organize edilen bu unutulmaz şov için toplam 30 TIR malzeme getirildi. Gecede sırasıyla Tom Jones, Seal ve Mariah Carey sahneye çıktı. Şov, sürpriz bir finalle noktalandı. Bir anda gökyüzünde 'Mardan' yazısını oluşturan paraşütler otelin üzerinde belirdi. Her biri bir harfi taşıyan toplam 6 paraşüt dakikalarca misafirlerin gökyüzünde ilgi odağı oldu.

MONICA'YA HIRSIZ ÅžOKU

Ünlü İtalyan film yıldızı Monica Belluci'nin Paris'teki evine giren hırsızlar 80 bin avro değerinde mücevher ile bazı eşyaları çaldı.

Parisi yattan attılar

Haberin Devamı

Polis sözcüsü, Belluci ile eşi Fransız oyuncu Vincent Cassel'in Paris'teki evine teras katından giren soyguncuların çaldıkları eşyalar arasında bir dizüstü bilgisayar ile Belluci'nin İtalyan pasaportu olduğunu belirtti.

Soygun esnasında Belluci'nin Uluslararası Cannes Film Festivali'nin kapanış töreni için Cannes'da bulunduğu kaydedildi.



Oteldeki görkemli gala gecesine katılmak için Ece Sükan ve birkaç ünlü mankenin son dakikaya kadar uğraştıklarını ama davet listesini hazırlayan Ruslar'dan izin çıkmadığını da gelen haberler arasındaydı. Richard Gere, Monica Bellucci, Sharon Stone ve Seal'ın Paris Hilton'la yan yana gelmemeye özellikle dikkat ettikleri gözden kaçmadı. Gece Monkey Club'ta eğlenen Paris Hilton'ın "Sabah Acun'a gideceğim" diyerek partiden 01.30'da ayrıldığını, Acun Ilıcalı'nın ünlü yıldızı özel uçakla aldırdığını da çok konuşuldu.

Seks kasedi çıkan güzel açılışta

Heidi Klum'un sunduğu "Germany's Next Topmodel" yarışmasıyla ünlenen, Brigitte Nielsen'e benzetilen Alman model Gina-Lisa Lohfink de Mardan Palace Oteli'nin açılışına katıldı. Pop şarkıcısı sevgilisi Marc Terenzi ile Antalya'ya gelen Gina, internette düşen seks kasetiyle Almanya'da olay yaratmıştı. Kasette Gina'nın seviştiği çoraplı erkeğin Almanya'da çalışan Türk butikçi Yüksel D. olduğu ortaya çıkmıştı. Bazıları bu kaseti Gina'nın ünlü olmak için internete düşürdüğünü bazıları ise ünlü modelin eski erkek arkadaşının bu kaseti çalıp internete yaydığına inanıyor.

Haberin Devamı


Tekneden atıldılar
Antalya'da Mardan Palace'ın açılışına katılan ardından İstanbul'da Acun Ilıcalı'nın sunduğu "Var mısın Yok musun" yarışmasının çekimlerine katılan Paris Hilton'ın Türkiye'ye gelmeden önce Cannes'da bir tekne partisinde sevgilisi Doug Reinhardt ile tuvalette sevişmeye kalkınca yattan atıldığı ortaya çıktı. 'Hollyscoop.com' isimli dedikodu sitesi, kaptanın olayı öğrendikten sonra ikisini de tekneden uzaklaştırdığıın yazdı. DIŞ HABERLER


1.5 milyon dolar aldı
Mardan Palace Hoteli'nin açılışına gelmek ve sahneye çıkmak için Mariah Carey'nin 1.5 milyon dolar aldığı iddia edildi. New York Post, cumartesi akşamki kısa sahne performansı için Mariah Carey'nin 1.5 milyon dolar aldığını, ancak diğerlerine ödenen paranın açıklık kazanmadığını söyledi. İngiliz Daily Mail Gazetesi ise 'sarayın Osmanlı İmparatorluğu'nun zengin, altın çağına dönüş" olarak yorumlandığını yazdı. Otelde yüzme havuzlu iki kral suiti bulunuyor, gecelik etiketi 14 bin euro civarında. Akdeniz'in en büyük yüzme havuzuna evsahipliği yaptığı iddia edilen otelde, 5 akvaryum, bir spa, 17 bar ve 10 restoran bulunuyor.

Haberin Devamı

Seal, otelin kumsalında da şarkı söyledi.

DÜNYA DİLLERE DESTAN BU AÇILIŞI KONUŞUYOR

Parisi yattan attılar

Azeri asıllı ünlü işadamı Telman İsmailov’un Antalya’da yaptırdığı Mardan Palace Otel’in açılışı Batı medyasında büyük yer buldu.

Antalya’ya 1.4 milyar dolar harcanan Mardan Palace Oteli’ne görkemli açılış töreni yapıldı. Muhteşem açılışa dünyanın dört bir yanından ünlüler davet edildi.

Türkiye’ye en fazla turist gönderen Almanya’daki televizyon kanalları da otel açılışına geniş yer verdi. Monica Bellucci, Sharon Stone, Richard Gere, Tom Jones, Mariah Carey, Paris Hilton ve Seal gibi dünya yıldızlarının katıldığı gecenin mönüsünde ayrıca, her biri 700 gram ağırlığında olan ve Atlantik Okyanusu’ndan getirilen 950 adet ıstakozun yanı sıra yüzlerce kilo yengeç, midye ve karides kullanıldığı vurgulandı.

Haberin Devamı

ARD ve RTL kanalları 40 milyon dolara mal olduğu bildirilen açılış gecesinde gerçekleştirilen tüm lazer, havai fişek gösterileri ve ses sistemleri Belçikalı multimedia şirketi LSE tarafından yapıldı. 150 kişilik bir ekip çalışmasıyla gerçekleştirilen şov için 30 TIR dolusu malzeme açılış için Antalya’ya getirildi. Sadece lazer şovun maliyeti 2 milyon doları bulduğunu vurguladı. (İhsan DÖRTKARDEŞ/ (DHA)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!