Paris fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Paris fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2008 00:00

TİM'de düzenlenen Miss Turkey 2008 yarışmasında Paris Hilton fırtınası esti.

Davete katılanların fotoğrafları

Haberin Devamı

Kanal 1 tarafından Maslak TİM Show Center'da düzenlenen Miss Turkey 2008 yarışmasında Paris Hilton fırtınası esti.
Miss Turkey 2008'de jüri üyeliği yapmak üzere Türkiye'ye gelen Paris Hilton, final gecesine sempatik tavırlarıyla damgasını vurdu. Hilton, gecede ünlü oryantal Asena'nın davetini de geri çevirmedi ve Burhan Öçal'ın performansı eşliğinde göbek attı. Bu şov izleyicilerden büyük alkış aldı.

Paris fırtınası

Pınar Altuğ ve Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu üstlendiği yarışmada, jüri koltuğunda Paris Hilton'un yanı sıra Özcan Sandıkçıoğlu, Hıncal Uluç, Fatih Aksoy, Nurgül Yeşilçay, Okan Bayülgen, Ahu Aysal, Deniz Akkaya ve Onur Erol oturuyordu. Zorlu geçen eleme sonunda, yarışmayı dört numara ile yarışan Leyla Lydia Tuğutlu kazandı. Aldığı bu dereceyle ülkemizi Miss World'de temsil etmeye hak kazanan Tuğutlu'ya tacını Paris Hilton taktı.
After Party'ye de katıldı
Hilton, yarışmanın ardından ise Reina'da düzenlenen After Party'ye katıldı. Ancak mekanın girişinde büyük izdihamla karşılaştı. İki Mercedes S320 ve bir Audi marka otodan oluşan konvoyla Reina'ya gelen Hilton'u tam 15 güvenlik görevlisi koruyordu. Basın mensuplarının yarattığı izdihamı görünce bir süre otomobilinin içinde bekleyen ve bu süre içinde makyajını tazeleyen Paris Hilton, ortalığın biraz olsun sakinleştiği anda aracından inip soluğu gece kulübünde aldı. Davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Hilton, herkese sıcak bir karşılık verdi. Hilton, kendisine verilen hediyeleri özenle aldı ve

/images/100/0x0/55ea9a9ff018fbb8f88ad224
sakladı. Her fırsatta Reina’ya ve boğaza olan hayranlığını dile getiren star, gece boyunca oturduğu yerden kalkmadı. Hilton, parti boyunca sık sık kendi şarkılarını çalarak jest yapan Dj Suat Ateşdağlı'ya "Ne kadar hoş bir adamsın" dedi.
Nerede yarışacaklar
Yarışmada Türkiye 1. Güzeli Leyla Lydia Tuğutlu, Türkiye 2. Güzeli Begüm Kızıltuğ, Türkiye 3. Güzeli Gizem Yurtoğlu ve Türkiye 4. Güzeli Gülsün Uslu seçildi. Yarışmada 'Miss Turkey' unvanını alan Tuğutlu, ülkemizi Miss World'de (Dünya Güzellik Yarışması) temsil etme hakkı kazandı. İkinci seçilen Kızıltuğ Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel Yurtoğlu Miss Europe (Avrupa Güzellik Yarışması), dördüncü seçilen Uslu ise Miss International'da ülkemiz adına yarışacak.
M. Ali Erbil ve Pınar Altuğ'un sunuculuğunu üstlendiği yarışmada, birinciye tacı Paris Hilton taktı.
İŞTE İLK ÜÇ GÜZEL
1 Leyla Lydia Tuğutlu
1989 İstanbul doğumlu Üniversite öğrencisi...
2 Begüm Kızıltuğ
Paris fırtınası
1985 İzmir doğumlu Üniversite mezunu...
3 Gizem Yurtoğlu
1989 Ankara doğumlu  Üniversite öğrencisi...
İçeri alınmadı
Yerli Paris Hilton olarak piyasaya çıkan Ece Filiz, Reina'daki partiye alınmadı. Bunun üzerine sinirlenen Filiz, kapıdaki görevlilerle tartıştı.

/images/100/0x0/55ea9a9ff018fbb8f88ad228
Tekneyle Boğaz turu
Paris Hilton, yarışmadan önce, kaldığı Hotel Les Ottomans'ın teknesiyle denize açıldı.

Pırlantalı nazar boncuğu
Yarışmanın ardından Reina'da düzenlenen partiye katılan Hilton'a Dilara Endican, üzeri pırlanta işlemeli bir nazar boncuğu hediye etti. Reina'nın şov grubuyla objektiflere poz veren Hilton, yarışmada dereceye giren kızların omzunu imzaladı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!