Parayı bıraktı denize atladı

Güncelleme Tarihi:

Parayı bıraktı denize atladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2010 00:00

Çatalca’da silahlı ve kar maskeli 3 kişi bir bankanın ATM’sine para getiren aracı soydu.

Haberin Devamı

PARALARI BIRAKIP KAÇTILAR / WEB TV     

Kaçan soygunculardan biri Kumburgaz’da paraları yola bıraktı, diğeri denize atladı. 2 soyguncu yakalandı, biri aranıyor.

İSTANBUL Çatalca’da gerçekleşen soygun, dün sabah özel bir bankanın Muratbey Kavşağı’ndaki ATM’ye para getiren araçtan nakil yapılacağı sırada oldu. Biri pompalı tüfekli, ikisi tabancalı üç soyguncu, silah tehdidiyle araçtaki yaklaşık 400 bin lirayı aldı. Kaçarken para nakil aracındaki güvenlik görevlisinin silahını da alan soyguncular, beyaz bir minibüsle olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri, operasyon başlattı. Polis, helikopterle aramalara destek verdi. Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri’ye bağlı jandarma ekipleri soyguncuları takibe aldı. Yakalanacağını anlayan soyguncular bu kez aracı Kumburgaz sahilinde bırakarak yaya kaçmaya başladı. Yakalanmaktan korkarak paraları yol kenarına atan soyguncu ile denize atlayan diğer soyguncu yarım saatlik bir kovalamacanın ardından yakalandı. Üçüncü soyguncu ise aranıyor.

Haberin Devamı

Nefes nefese yarım saat

ATM’ye para getiren aracı soyarak aldıkları 400 bin lirayı yol kenarına atan soygunculardan ikisi, filmleri aratmayan yarım saatlik kovalamacadan sonra yakalandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!