Paramparça 46. bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 46. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 11:17

Paramparça dizisi 46. bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de Star'da. Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Paramparça'da heyecan dorukta. Dilara Harun'dan hamile olduğunu Candan'a söyleyecek. Bu durumu öğrenen Candan, Cihan'dan onu korumasını isteyecek. Paramparça 46. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Star Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi Paramparça'da Dilara Harun'dan hamile olduğunu Candan'a söyleyince işler karışacak. Bu durumu öğrenen Candan, Cihan'dan kendisini korumasını isteyecek. Paramparça dizisinin 46. bölümü nefesleri kesecek. Paramparça'nın bu haftaki bölümünde gözler evlilik konuları üzerinde olacak.

Paramparça 46. bölüm fragmanı izle


PARAMPARÇA'NIN SON BÖLÜMÜNDE ŞOK!

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi 'Paramparça'nın Pazartesi yayınlanan bölümüne küfür skandalı damga vurdu. Dizide Ozan karakterini canlandıran Burak Tozkoparan, annesi ile ilişkisi olduğunu öğrendiği Harun ile tartıştıktan sonra öfkeyle arabasına bindi.

KÜFÜRÜ SANSÜRLEMEYİ UNUTTULAR MI?

Ozan'ın aracının içinde Harun'a ettiği küfrün ekran başındakilere sansürsüz bir şekilde verilmesi ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı


PARAMPARÇA 46. BÖLÜM FRAGMANI!



BAKMADAN GEÇME!