Paralel'e hedefim

Güncelleme Tarihi:

Paralele hedefim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 00:56

MHP genel başkan adaylarından eski MHP Milletvekili Meral Akşener, Paralel yapıyla mücadeleyi gündemde tuttuğu için hedef haline getirildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Akşener, Bursa Atatürk Spor Salonu’nda yaklaşık 10 bin partiliye hitaben yaptığı konuşmada, “Bunu çok gündemde tuttuğum için bir kadının uğrayabileceği en ağır iftiraya uğradım. Ben bu arkadaşlarla, bu şerefsizlerle mücadelemi yapacağım” dedi.

Akşener, kendisine koltuk meraklısı yakıştırması yapanlara da “Evet, sizin adınıza koltuk meraklısıyız. Çünkü ülkücü gençlik, ya taşeron yanına ya da uzman çavuşluğa mahkûm edildi” diye seslendi.

YAMUKLARI DÜZELTECEĞİM
Akşener, konuşmasında özetle şunları söyledi: “Cumhurbaşkanlığını bir ülkücü yönetecek, Meclis’i ülkücü yönetecek. Başbakan ülkücü olacak ve bu ülkeyi yönetecek. Ben tek başına iktidar olacağım. Sizin haklarınızı alıp hak etmedikleri o maaşları ceplerine doldurmalarını, 25 yaşındaki gençlerin işadamı olmasını değiştirmek istiyoruz. Kul hakkı yiyenleri gırtlaklarından kusturmazsam namerdim. İktidar partisi topuyla, tüfeğiyle, basınıyla, iftira, korkutma, şantaj yayınlarıyla hücumlarına başladı. Onlar ülkücüleri bilmiyor. Onlar bizi bilselerdi tiril tiril titrerlerdi. Ben Paralel değilim, ama onlar yamuk. Önce kendilerini, sonra ekonomiyi yamulttular. And olsun ki, yemin olsun ki önce yamukları, sonra yamuklukları düzelteceğiz.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!