Para yerine pasta çaldı

Güncelleme Tarihi:

Para yerine pasta çaldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da bir şirkete soygun amacıyla giren hırsız, çalacak bir şey bulamayınca buzdolabında bulduğu pastayı yedi.

ANTALYA'da bir turizm şirketine giren hırsız, çalacak bir şey bulamayınca dolaptaki pastayı yemekle yetindi. İlginç hırsızlık olayının gerçekleştiği gün Tevfik Işık Caddesi üzerindeki Camel Ege Enternasyonal adlı şirkette görevli bir rehberin doğum günü kutlandı. Arkadaşlarının doğum günü partisini kutlamak için bir araya gelen birçok rehber ile acente çalışanı da kendilerine ikram edilen çilekli pastadan doyuncaya kadar yedi. Ancak tümü yenilemeyen doğumgünü pastasından arta kalan ı saklanmak üzere buzdolabına konuldu.

ARTANI DOLABA SAKLADI

Kutlamanın yapıldığı gece ise binanın ikinci katında bulunan şirkete hırsız girdi. Kapıyı tekmeleyerek kırdıktan sonra içeri giren hırsız, saatlerce aramasına rağmen değerli eşyaların konulduğu yeri bulamadı. Son olarak buzdolabının kapısını açan hırsız, gündüzden kalan çilekli pastayla karşılaştı.

Boş dönmeyi içine sindiremeyen hırsız, dolaptaki bütün pastayı yedikten sonra kayıplara karıştı. Ertesi gün işyerine gelen acente sahipleri durumu hemen farkederek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis esrarengiz hırsızı aramaya başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!