Pantolon kemerleri ile turnike yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Pantolon kemerleri ile turnike yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2012 18:40

Şişli’de, İbrahim Z., sokak ortasında tartıştığı kişi tarafından tabancayla bacaklarından vurularak hafif yaralandı. Çağrılan ambulans beklenirken çevredekiler, İbrahim Z.’nin kan kaybetmesini önlemek için bacaklarına pantolon kemeri ile turnike yaptı.

Kurtuluş Akağalar Caddesi’nde saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, cadde üzerinde yürüyen İbrahim Z., 34 TN 8637 plakalı otomobille oradan geçen Ferdi isimli şahıs ve arkadaşıyla karşılaştı. Aralarında alacak-verecek meselesi olduğu iddia edilen Ferdi ve yanındaki şahıs, İbrahim Z. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın uzaması üzerine öfkelenen Ferdi isimli şahıs, otomobilden inerek, tabancayla önce havaya, daha sonra da İbrahim Z.’nin bacaklarına doğru ateş etmeye başladı. Kendini yolun karşısına atarak kurtulmaya çalışan İbrahim Z., her iki bacağından yaralandı. Bu arada, seken kurşunlardan ikisi, park halindeki bir otomobil ve bir işyeri camına isabet etti.

Saldırıdan sonra panikleyen Ferdi isimli şahıs, arkadaşını ve otomobilini olay yerinde bırakıp yaya olarak kaçtı. Bu sırada olay yeri yakınlarında olan, Şişli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı güven timleri silah seslerini duyar duymaz olay yerine gelerek saldırganın arkadaşını yakaladı.

Çağrılan ambulansın gecikmesi üzerine iki vatandaş pantolon kemerini çıkararak, kan kaybı önlemek için İbrahim Z.’nin bacaklarına sarıp tampon yaptı. Kaldırımda oturan yaralı İbrahim Z., bir süre sonra olay yerine gelen ambulansla, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, saldırganı yakalamak için çalışmalara başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!