Pamukoğlu mıcırlı yolda kaza yaptı

Güncelleme Tarihi:

Pamukoğlu mıcırlı yolda kaza yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 00:00

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’nun kullandığı 06 EEB 08 plakalı otomobil yağışlı havada, Bolu’nun Mengen İlçesi yakınlarında mıcırlı yolda kontrolden çıkarak banketten düştü. Osman Pamukoğlu kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, eşinin kalça kemiği çatladı, beyninde zedelenme tespit edildi.

Haberin Devamı

İŞTE KAZADAN SONRA İLK FOTOĞRAFLAR

KAZA SONRASI GÖRÜNTÜLER / WEB TV

Saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazadan sonra Pamukoğlu ve eşi ambulansla Mengen Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ardından Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Osman Pamukoğlu kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken eşi Emel Pamukoğlu’nun kalça kemiğinde çatlak, beyninde zedelenme tespit edildi. Pamukoğlu, hastane girişinde gazetecilere, “Yol çalışması yapıyorlar. Mıcırı sadece kenara değil, tamamen yolun ortasına dökmüşler. Zaten sürat yapmanız da mümkün değil. Yolun kendisi dar ve üstelik hava yağışlı. Burada öğrendik ki çok sayıda kaza olmuş. Uyarı işaretleri filan da yok” dedi.

Taburcu edildiler             

Dün geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi Ortopedi servisinde müşahede altına alınan Osman ve Emel Pamukoğlu, tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Haberin Devamı

Osman Pamukoğlu hastaneden otomobille ayrılırken, kalça kemiğinde çatlak oluşan ve evinde tedavisine devam edileceği öğrenilen eşi Emel Pamukoğlu sedyeyle ambulansa bindirildi. Osman ve Emel Pamukoğlu'nun Ankara'daki evlerine gidecekleri bildirildi.

Pamukoğlu, hastaneden ayrılmadan önce bir basın mensubunun, “Cumhurbaşkanı ve Başbakan sizi arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu mu?” sorusu üzerine Pamukoğlu, arayanların kendi telefonuna ulaşamadıklarını, genel merkezin telefonuna ulaştıklarını ifade ederek, “Arayanların bazıları bana hastanenin telefonundan ulaştı. Genel merkezi arayanlar olmuş. Genel merkezi arayanlar not edildi. Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile herhangi bir görüşmem olmadı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!