Özel sağlıkçıların yaralıyı alma rekabeti

Güncelleme Tarihi:

Özel sağlıkçıların yaralıyı alma rekabeti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2007 14:01

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi yakınlarında TEM yolu üzerinde uyuyakalan TIR sürücüsü bariyerlere çarptı.

Haberin Devamı

Kaza sonucu sıkışan sürücü, kurtarma ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu çıkarıldı. Yaralıyı kendi hastanesine götürmek için 4 ayrı ambulansın olay yerine gelmesi ve birbirleri ile yarışması kurtarma ekibini ve polisi isyan ettirdi.

İstanbul'dan İngiltere'ye elektronik eşya götürün Faik Demiroğlu (40), yönetimindeki KW 03 WFJ plakalı TIR'la TEM'in Çorlu bölümünde uyuklayınca yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Kazada sürücü Demiroğlu, TIR'ın çekicisinin içinde sıkıştı. Yaralı sürücüyü çıkarmak için kurtarma ekipleri çalışırken olay yerine Çorlu'dan 4 özel ambulans geldi. Bu sırada yaralı sürücüyü kendi ambulanslarına alabilmek için aralarında tartışan sağlık ekiplerini gören polis ekipleri ise çılgına döndü.

“Millet can derdinde, siz neyi düşünüyorsuz? Boşaltın burayı” diye bağırarak tepkilerini gösteren polisler, özel ambulansların görevlilerini kaza yerinden uzaklaştırdı. Ekipleri tarafından sıkıştığı yerden güçlükle kurtarılan sürücü Faik Demiroğlu ise daha sonra başka bir ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

 Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!