Özel Harekat Timi Adliye'ye geldi

Güncelleme Tarihi:

Özel Harekat Timi Adliyeye geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2015 14:11

Savcı Mehmet Selim Kiraz rehin alınmasının ardından özel harekat timi Çağlayan Adliye’sine girdi.

Haberin Devamı

Berkin Elvan’ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın 6’ncı kattaki odasına silahlı kişiler girdi. Söz konusu kat tamamen kapatıldı adliyeye özel harekat ekipleri sevkedildi. Bu arada olayın yaşandığı bir kaç el silah sesi duyulduğu bildirildi.

Özel Harekat Timi Adliyeye geldi

Eylemi üstlenen örgüte yakın sosyal medya hesaplarında, yerine getirilmesi istenen bir dizi talep duyuruldu ve savcının odasında çekildiği belirtilen bir fotoğraf paylaşıldı. Adliyeye özel harekat timleri girdi.

Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alındığı Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne Özel Harekat timleri geldi. Adliye giriş-çıkışlara kapatılırken, Kiraz'ın odasının bulunduğu 6. kat boşaltıldı. Alt ve üst katlarda yoğun güvenlik önlemi alındı.

Terörle Mücadele ve Özel Harekat şube müdürlüklerine bağlı ekipler ile müzakere timi, adliyeye geldi. Adliyenin dışında hakim noktalara da keskin nişancıların yerleştirildiği görüldü. İstanbul Valisi Vasip Şahin ile Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan da adliyeye geldi.

Adliye önünde, Olay Yeri İnceleme ve Çevik Kuvvet şube müdürlükleri ile itfaiye ve sağlık ekipleri de hazır bekletiliyor.

Özel Harekat Timi Adliyeye geldi

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!