Öyle tokada böyle buket

Güncelleme Tarihi:

Öyle tokada böyle buket
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2014 02:13

ESKİŞEHİR’in Sarıcakaya ilçesinde oturan 17 yıllık evli iki çocuklu Tuncay (44) ve Emine Bayram (43) çifti arasında bir süre önce tartışma çıktı.

Haberin Devamı

Tuncay Bayram, eşine hakaret etti ve tokat attı. Emine Bayram, ailesinin evine gidip kocasından şikâyetçi oldu. Mahkemede iddiaları kabul eden Tuncay Bayram, “Eşime vurduğum ve hakaret ettiğim doğrudur, pişmanım. Eşim kötü sözler konuştu, beni tahrik etti” dedi.

VE BAŞ BAŞA YEMEK

Mahkeme huzurunda şiddet uygulamayacağına söz verdiği eşinden özür dileyerek kendisini çok sevdiğini söyleyen Tuncay Bayram’ın bu sözleri üzerine Emine Bayram şikâyetinden vazgeçti ve açılan kamu davası düştü. Ancak mahkeme, sanığı, kasten yaralamadan 3 bin 600 lira para cezasına çarptırdı. Bu para cezası 5 yıl süreyle denetimli serbestlik kapsamına alındı. Mahkeme, denetim süresi içerisinde, kararın kesinleştiği tarihten itibaren iki ay içerisinde bir seferliğine mahsus olmak üzere sanığın eşini baş başa yemeğe götürmesine ve bir buket çiçek almasına, bunların faturasını da mahkemeye ibraz etmesine karar verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!