Otoyolda taciz

Güncelleme Tarihi:

Otoyolda taciz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Otomobiliyle işe giderken bir trafik canavarının sıkıştırdığı Hatice Didem Kotiloğlu, kaza yaptı. Kolu-bacağı kırılan ve araçta sıkışıp kalan genç kadını itfaiye güçlükle kurtardı.

Olay dün sabah İstanbul Çağlayan'da meydana geldi. Bakırköy'deki bir muhasebe şirketinde çalışan 23 yaşındaki Hatice Didem Kotiloğlu, işine gitmek için Mazda marka otomobiliyle yola çıktı. Çağlayan O-1 Karayolu üzerinde plakası belirlenemeyen bir araç sürücüsünün sürekli tacizine maruz kalan Kotiloğlu, manevra yaparak kurtulmaya çalıştı.

Mucize eseri kurtuldu

Kimliği belirsiz erkek sürücü tarafından sıkıştırılan güzel muhasebecinin kontrolünü kaybettiği otomobil, yolun sağ tarafındaki bariyerlere çarptı. Bariyerleri parçalayarak yaklaşık 7 metrelik üstgeçitten düşmekten mucize eseri kurtulan araç yan yatarak durdu. Kolu ve bacağı sıkışan Hatice Didem Kotiloğlu, otomobilden çıkamadı.

Vatandaşlar ihbar etti

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çabalarıyla araçtan çıkarılan muhasebeci Kotiloğlu, ambulansla SSK Okmeydanı Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kadın olduğu için bir erkek sürücü tarafından taciz edilip yolda sıkıştırıldığını ve ölüme itildiğini iddia eden Hatice Didem Kotiloğlu'nun sağ kol ve bacağının kırıldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!