Otomobille kamyon çarpıştı: 5 ölü

Güncelleme Tarihi:

Otomobille kamyon çarpıştı: 5 ölü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2013 08:09

Konya’nın Kulu İlçesi’nde kamyonun otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi öldü.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 01.00 sıralarında Ankara- Konya karayolunun 82’inci kilometresinde meydana geldi. 48 yaşındaki Hasan Nişancı yönetimindeki otomobil, dinlenme tesisinden ana yola aniden çıkınca sürücüsü henüz tesbit edilemeyen kamyonla çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Hasan Nişancı, eşi, 40 yaşındaki Ayşe Nişancı, çocukları, 22 yaşındaki Adem Nişancı ve 20 yaşındaki Merve Nişancı ile baldızı 43 yaşındaki Havva Yeni öldü. Kamyon şoförü kaçtı.

Ölen 5 kişinin cesedi otopsi yapılmak üzere Kulu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Polis, kamyonun Fırat Y.’ye ait olduğu tesbit ederken sürücünün de aynı kişi olması ihtimali üzerinde duruyor. Polis, kamyon sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

ADEM NİŞANCI POLİS AKADEMİSİNDEN MEZUN OLMUŞTU

Haberin Devamı

Nişancı ailesinin Ankara Polis Akademisi’nde mezun olan oğulları komiser yardımcısı Adem Nişancı’nın 24 Haziran günü yapılan mezuniyet törenine katıldıkları ortaya çıktı. İlk görev yeri Antalya’ya atanan Adem Nişancı’nın da dün akademiden, polis kimlik kartını ve beylik tabancasını aldıktan sonra memleketi Mersin’e gitmek üzere ailesiyle birlikte yola çıktıkları öğrenildi. Nişancı ailesinin, kaza yerindeki bir dinlenme tesisinde mola verip, tesisten çıkmak istedikleri sırada kazanın meydana geldiği belirtildi.

Ölenlerden Nişancı ailesinin cenazelerinin Mersin’in Gülnar ilçesinde, Havva Yeni’nin de Aydıncık ilçesinde bugün toprağa verilmesi bekleniyor.




 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!