Otomobille kamyon çarpıştı: 3 ölü, 6 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otomobille kamyon çarpıştı: 3 ölü, 6 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2009 18:37

ÇORUM'un İskilip İlçesi'nde, hatalı sollama yaptığı iddia edilen otomobille, tavuk yüklü kamyonun çarpışmasıyla meydana gelen kazada, otomobildeki 3 kişi öldü, devrilen kamyonda bulunan 6 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza bugün Çorum- İskilip karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Çorum'dan İskilip yönüne giden 22 yaşındaki Okan Güler yönetimindeki 19 TD 186 plakalı otomobil, önünde aracı kontrolsüz bir şekilde sollayınca, karşı yönden gelen 47 yaşındaki Muhsin Eroğlu yönetimindeki 19 DC 960 plakalı canlı tavuk yüklü kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

Kamyonun altına girerek hurdaya dönen otomobilin içinde bulunan sürücü Güler ile yanındaki arkadaşları 23 yaşındaki Arif Çemrek ve 25 yaşındaki Ersoy Çemrek, yaşamlarını yitirdi. Çarpışmayla devrilen kamyonun şoförü Muhsin Eroğlu ile birlikte Ahmet Erkan (33), Muhammet Çakan (37), Ahmet Sakallı (52), Ahmet Biçer (34) ve Deniz Biçer (23) ise yaralandı. Kazada, kamyondaki çok sayıda tavuk da telef oldu.

Yaralılar ambulanslarla Çorum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hurdaya dönen otomobil içinde sıkışan cesetler ise itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucunda çıkarılabildi. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!